Στην ανακρίτρια Ρόδου για να απολογηθούν πρόκειται να προσαχθούν σήμερα το μεσημέρι οι δύο νεαροί που κατηγορούνται για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στους Πεύκους της Λίνδου.

Σε βάρος των δύο κατηγορουμένων ο εισαγγελέας έχει ασκήσει διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση και βιασμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ένας εκ των κατηγορουμένων, ο 19χρονος Αλβανός, στην ομολογία του στους αξιωματικούς του Λιμεναρχείου Ρόδου παραδέχθηκε την εμπλοκή του στη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας, ρίχνοντας τις ευθύνες στον 21 ετών Ροδίτη συγκατηγορούμενό του, ο οποίος έως τώρα αρνείται τη δική του συμμετοχή.

Για αυτόν τον λόγο οι συνήγοροι της οικογένειας του θύματος έχουν καταθέσει αίτημα στις δικαστικές αρχές Ρόδου, ώστε να γίνει σήμερα αναπαράσταση του εγκλήματος και εξέταση κατά αντιπαράσταση των δύο κατηγορουμένων.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, οι δύο νεαροί φέρονται να παρέσυραν την άτυχη φοιτήτρια σε εξοχική κατοικία που ανήκει στην οικογένεια του Έλληνα και, επειδή αυτή αρνήθηκε να δεχθεί τις ερωτικές τους προτάσεις, τη χτύπησαν βάναυσα, τη μετέφεραν ημιθανή σε ερημική βραχώδη παραλία και την πέταξαν στη θάλασσα, όπου και βρέθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 19χρονος Αλβανός υπέδειξε στους λιμενικούς το σημείο όπου πετάχτηκαν τα ρούχα της κοπέλας, ενώ βρέθηκε και το ηλεκτρικό σίδερο με το οποίο οι δράστες τη χτύπησαν στο πρόσωπο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης