Zougla Newsroom

Δίχως τέλος είναι η τραγωδία που βιώνει η οικογένεια της άτυχης Αναστάζια Ρουμπίνσκα καθώς ακόμα δεν έχει γίνει η κηδεία της 27χρονης. Σύμφωνα με ασφαλείες πληροφορίες της «Ζούγκλας» η σορός της μεταφέρθηκε την περασμένη Δευτέρα από την Ρόδο – όπου έγινε η νεκροψία νεκροτομή – στην Αθήνα και από εκεί ταξιδεύει για την πόλη όπου ζει η οικογένειά της, στο Βράτσλοβ της Πολωνίας .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έρευνα στην Ελλάδα δεν έχει κλείσει με τις ανακριτικές και αστυνομικές αρχές να ερευνούν την εμπλοκή και άλλων ατόμων. Ένα σενάριο που δεν έχει αποκλειστεί καθώς ο 32χρονος δεν ομολογεί την πράξη του .

Χθες το απόγευμα με το βαν της μεταγωγής μπήκε στο καράβι της γραμμής και μεταφέρθηκε από την Κω στην Αθήνα και από εκεί για την Τρίπολη όπου και θα κρατηθεί όπως όρισαν οι δικαστικές αρχές μετά τις δύο απολογίες του.

Παράλληλες έρευνες γίνονται και στην Πολωνία. Πολωνικά sites αναφέρουν ότι θα ταφεί στο νεκροταφείο Osobowicki την Παρασκευή 14 Ιουλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι να έχει μια σωστή κηδεία και να την έχουμε κοντά μας», δήλωσε ο πατέρας της Αναστάζια συμπληρώνοντας, «Όλο αυτό είναι πολύ δύσκολο για όλους μας και όλοι μας αναρωτιόμαστε τι θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει για να σωθεί η Αναστάζια».

Η οικογένεια της κοπέλας έχει ενημερωθεί ότι υπάρχει πιθανότητα να αναβληθεί η ημερομηνία της κηδείας σε περίπτωση που οι Πολωνικές αρχές το κρίνουν για να κάνουν και οι ίδιοι την δική τους έρευνα στη σορό της 27χρονης.

Ο πατέρας της πιστεύει ότι το κινητό του 32χρονου από το Μπαγκλαντές θα δώσει απαντήσεις

«Θα πρέπει να ακολουθήσουν το κινητό αυτού του ανθρώπου για να εντοπίσουν με ποιον μίλησε και που πήγε και να ακτινογραφήσουν όλη την παρέα του» δηλώνει ο ίδιος στην πολωνική Οnet δηλώνοντας επιπλέον: «Ήθελε να τη βιάσει και να τη σκοτώσει. Και τα κατάφερε. Ξέρω ότι έχει φύγει και δεν θα είναι ποτέ ξανά κοντά μας».

Ο πατέρας αφήνει αιχμές και για τον σύντροφο της κόρης του θεωρώντας ότι δεν την προστάτευσε αρκετά. Όμως εκείνος δούλευε και αγνοούσε που ήταν η Αναστάζια. Όταν πήγε να τη βρει μετά το μήνυμα που του έστειλε ήταν αργά. Ήταν ήδη εξαφανισμένη και πιθανότατα νεκρή .

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης