Ποινική δίωξη για το πλημμέλημα της απλής συνέργειας σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων που μεταδόθηκαν στο διαδίκτυο ασκήθηκε σε βάρος των δύο Πακιστανών που συνελήφθησαν μετά από καταγγελία 26χρονης λουόμενης ότι 6 άτομα της επιτέθηκαν έξω από πλαζ στο Κορωπί αφαιρώντας της τη μπλούζα, ενώ παράλληλα τη βιντεοσκοπούσαν και μετέδιδαν ζωντανά το περιεχόμενο στο διαδίκτυο.

Οι δύο κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να δικαστούν από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι οι δύο άνδρες παρακολουθούσαν και δεν της επιτέθηκαν, ούτε ήταν αυτοί που τη βιντεοσκόπησαν. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τη μεταφορά των δύο Πακιστανών στον εισαγγελέα:

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Οι δύο συλληφθέντες, μαζί με ακόμα τέσσερις ομοεθνείς τους, κατηγορούνται ότι επιτέθηκαν σε μία κοπέλα, η οποία βρισκόταν με τον σύζυγό της στην παραλία της Αγίας Μαρίνας.

Όλα ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι αναχωρούσε από την πλαζ, κατευθυνόμενο προς το αυτοκίνητό του. Τότε η κοπέλα χρειάστηκε να μείνει για λίγο μόνη στον χώρο στάθμευσης.

Εκείνη την ώρα, λοιπόν, την περικύκλωσαν έξι άτομα και άρχισαν να τη βιντεοσκοπούν με κινητό. Ακολούθως, ένας από τους δράστες τής έσκισε την μπλούζα και συνεχίστηκε η βιντεοσκόπηση. Η γυναίκα άρχισε να φωνάζει έντρομη και αμέσως οι θύτες απομακρύνθηκαν.

Κατόπιν, στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, ενώ άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. αναζήτησαν, εντόπισαν και προσήγαγαν δύο άτομα, υπηκόους Πακιστάν, στο οικείο αστυνομικό τμήμα. Η γυναίκα τα αναγνώρισε ως μέλη της ομάδας επίθεσης σε βάρος της.

Από τις Αρχές διαπιστώθηκε μάλιστα ότι το θύμα δεν είχε απλώς βιντεοσκοπηθεί με το κινητό, αλλά το περιστατικό είχε μεταδοθεί και live σε ιστοσελίδα.

Οι δύο από τους δράστες συνελήφθησαν και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και απειλή.

Πλέον αναμένεται η προφυλάκισή τους και συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπόλοιπων τεσσάρων ατόμων που συμμετείχαν στην επίθεση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης