Το κατώφλι του ανακριτή αναμένεται να περάσει το πρωί της Τρίτης ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, για δεύτερη συνεχή ημέρα, προκειμένου να απολογηθεί, αυτή τη φορά για sex tape που τράβηξε πριν από 15 χρόνια με την τότε σύντροφό του και ανέβασε σε ελληνικό site οίκων ανοχής. Σήμερα η γυναίκα αυτή είναι 42 ετών, παντρεμένη και επιθυμεί την πραγματική τιμωρία του για τον εφιάλτη που έζησε εξαιτίας του.

Ουσιαστικά πρόκειται για τη δεύτερη υπόθεση για την οποία κατηγορείται, καθώς κατά τη χθεσινή ο παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά την απολογία του στον ανακριτή, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, όπως απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και καταβολή χρηματικής εγγύησης 30.000 ευρώ. Ωστόσο, επειδή εκκρεμεί και η σημερινή υπόθεση, επέστρεψε και πάλι στο κελί του στο αστυνομικό μέγαρο όπου κρατείται στη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Αντιμέτωπος με κάθειρξη έως 10 ετών

Η σημερινή ημέρα είναι καθοριστική για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, καθώς αναμένεται η απόφαση που θα υποδείξει εάν θα πάει στο σπίτι του ή όχι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. Οι καταγγελίες εις βάρος του είναι μέχρι στιγμής τέσσερις, και αντιμετωπίζει δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος κρατείται από τα Χριστούγεννα, αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης έως και 10 ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αποκάλυψε η Σταυρούλα Πρίλη, δικηγόρος της πρώτης κοπέλας που του έκανε μήνυση επειδή ανέβασε βίντεο με προσωπικές της στιγμές στο Διαδίκτυο εν αγνοία της, υπάρχουν τέσσερις νέες καταγγελίες εις βάρος του πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα:

«Βρίσκομαι σε επικοινωνία αυτές τις μέρες με άλλες τέσσερις κυρίες οι οποίες είχαν σχέση με τον καταγγελλόμενο. Δεν γνωρίζουν αν έχουν καταγραφεί κάποιες εξ αυτών, και κάποιες άλλες γνωρίζουν ότι έχουν καταγραφεί αλλά δεν γνωρίζουν αν έχουν αναρτηθεί».

Η μία από τις τέσσερις καταγγέλλουσες πρώην συντρόφους του Στάθη Παναγιωτόπουλου έχει χάσει τον ύπνο της, γιατί, όπως λέει, φοβάται ότι μπορεί και εκείνη να έχει πέσει θύμα του.

«Η μία εξ αυτών είχε καταγραφεί με τη συναίνεσή της, αλλά δεν γνωρίζει αν έχουν διαγραφεί τα αρχεία από τον καταγγελλόμενο, γιατί του το είχε ζητήσει και αυτό. Οπότε, είμαστε στην αναμονή των εξελίξεων και σε συνεννόηση με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος».

Την ώρα που η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σαρώνει ελληνικές και ξένες «ροζ» σελίδες για να εντοπίσει ηλεκτρονικά ίχνη του μεσήλικα «Αρβύλα», περιμένοντας νέες καταγγελίες τουλάχιστον τριών γυναικών-θυμάτων του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, όπως αναφέραμε, αναμένεται νωρίς το πρωί να περάσει για δεύτερη συνεχή ημέρα το κατώφλι του ανακριτή.

Κατά τη χθεσινή του απολογία ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ζήτησε συγγνώμη και ισχυρίστηκε ότι έχει σταματήσει από το 2019 να ανεβάζει βίντεο, διαγράφοντας όλα τα αρχεία. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν αναρτήσεις φωτογραφιών με σχόλια και φωτογραφίες του ιδίου πριν από 7 και 8 μήνες σε ελληνικά porn sites, κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα δήλωσε χθες Δευτέρα.

Ο συνήγορος υπεράσπισής του Γιώργος Δακουράς, σε δηλώσεις του από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, επανέλαβε τη συγγνώμη εκ μέρους του Στάθη Παναγιωτόπουλου για τις πράξεις που του αποδίδονται. Όπως ανέφερε ο ίδιος, για την πρώτη υπόθεση για την οποία κρατείτο από τις 22 Δεκεμβρίου, αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του και αφού του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι.

Σχετικά με τα βίντεο της δεύτερης καταγγελίας, ο κ. Δακουράς αναφέρει ότι δεν είναι αναρτημένα από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, γιατί, όπως ισχυρίστηκε ο πελάτης του, από τις αρχές του 2019 δεν έχει ασχοληθεί με τέτοιες δραστηριότητες. Αυτό, βέβαια, θα αποδειχθεί από την Ηλεκτρονική Δίωξη.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης