Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Διον. .

Καταχειροκροτούμενος έφτασε πριν από λίγο στον Άρειο Πάγο ο εκδότης και δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης. Στην είσοδο του δικαστικού μεγάρου βρίσκονταν περίπου 50 άτομα για να του συμπαρασταθούν, μεταξύ των οποίων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης, ο τομεάρχης Εσωτερικών της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος Κώστας Ζαχαριάδης και ο πρωην υπουργός Γιάννης Μουζάλας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δημοσιογράφος και εκδότης έφτασε στον Άρειο Πάγο συνοδευόμενος από τους δικηγόρους του Γιάννη Μαντζουράνη και Βασίλη Καπερνάρο προκειμένου να ζητήσει προθεσμία από την ανακρίτρια του ειδικού δικαστηρίου Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, που χειρίζεται την υπόθεση.

Σημειώνεται, ότι ο Κώστας Βαξεβάνης καλείται να απολογηθεί για τα αδικήματα της συνέργειας σε κατάχρηση εξουσίας, της συνέργειας σε παράβαση καθήκοντος κατά συρροή και της εγκληματικής οργάνωσης-συμμορίας.

Κεντρικός πρωταγωνιστής της έρευνας είναι ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και οι καταγγελλόμενες παρεμβάσεις του στο έργο της Δικαιοσύνης την περίοδο δικαστικής διερεύνησης του σκανδάλου της φαρμακοβιομηχανίας από τους εισαγγελείς διαφθοράς αλλά και σε υπόθεση εκβιασμού του επιχειρηματία Σαμπυ Μιωνή. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης