Στην κορυφή των πιο ασφαλών περιοχών της Ευρώπης κατατάσσει τα Ιόνια Νησιά η τελευταία Έκθεση του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC).

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, μαζί με ελάχιστες άλλες περιοχές στην Ευρώπη, βρίσκεται στην πεντάδα εκείνων που καταγράφουν χαμηλά ποσοστά σε αναλογία κρουσμάτων/πληθυσμού, δηλαδή παραμένουν κάτω από το όριο του 4% στη θετικότητα των τεστ κορονοϊού που διενεργούνται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την ΠΙΝ, «η διαπίστωση αυτή συμπίπτει με την απόλυτα επιτυχημένη καμπάνια της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων “Ιόνια… για όλες τις εποχές”, στέλνοντας το μήνυμα ότι τα Ιόνια Νησιά βρίσκονται από την πρώτη στιγμή σε ετοιμότητα με ενεργητικές πρωτοβουλίες, να υποδεχθούν με ασφάλεια τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες. Παρέχει την ευκαιρία στον καθένα που αναζητεί εμπειρίες να ονειρευτεί και να πραγματοποιήσει την επίσκεψή του στα Ιόνια Νησιά ως έναν ταξιδιωτικό προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου, αλλά και για όλες τις εποχές και αυτές με δύσκολες υγειονομικές συνθήκες που υπάρχουν στον πλανήτη λόγω της πανδημίας, διότι τα Ιόνια Νησιά ξέρουν να προστατεύονται και να προστατεύουν τους επισκέπτες τους».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης