Ένα ανήλικο αγόρι αποπειράθηκαν να αρπάξουν άγνωστοι από την περιοχή του Ταύρου το περασμένο Σάββατο. Αυτό τουλάχιστον κατήγγειλε η μητέρα του 10χρονου στους αστυνομικούς όταν τους ενημέρωσε για το περιστατικό.

Σύμφωνα με όσα είπε το παιδί και η μητέρα, όλα συνέβησαν όταν ο ανήλικος περπατούσε στην οδό Κλαζομενών. Τότε ένα μαύρο βανάκι τον πλησίασε , και όπως περιέγραψαν, οι άγνωστοι προσπάθησαν να  βάλουν το παιδί στο εσωτερικό του. Ο μικρός δεν έχασε την ψυχραιμία του και άρχισε να τρέχει προκειμένου να απομακρυνθεί από το σημείο και να τον χάσουν από τα μάτια τους οι επίδοξοι απαγωγείς. Ο 10χρονος, παρά την τρομάρα του, πρόλαβε να δει ότι μέσα στο βανάκι ήταν ένας άντρας και μια γυναίκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν πήγε στο σπίτι του εκμυστηρεύτηκε στους δικούς του τι είχε συμβεί. Χωρίς να χάσουν χρόνο πήγαν στο αστυνομικό τμήμα Ταύρου και έκαναν την καταγγελία. Για το περιστατικό σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων για απόπειρα αρπαγής. Αστυνομικοί, με βάση την ώρα, το σημείο αλλά και τα χαρακτηριστικά που τους έδωσε ο ανήλικος, θα ερευνήσουν στην περιοχή προσπαθώντας να βρουν κάποιο στοιχείο του αυτοκινήτου αλλά και των επιβατών. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης