Μεθαύριο Δευτέρα θα παρουσιαστεί στην Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή, ο 33χρονος Α.Λ., τρίτος συλληφθείς για την υπόθεση του βιασμού του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό. Ο 33χρονος, που είναι σύμφωνα με πληροφορίες κάτοικος δυτικών προαστίων, θα στηρίξει την απολογία του, -σύμφωνα με τον συνήγορό του-, στο γεγονός ότι δεν κατάλαβε την πραγματική ηλικία του κοριτσιού, αλλά θεώρησε ότι ήταν  ηλικίας 17 με 18 ετών , καθώς ήταν… βαμμένη, στις φωτογραφίες που έβλεπε στα μηνύματα.

Ωστόσο το 12χρονο κορίτσι, φέρεται να τον έχει αναγνωρίσει ως έναν από τους άνδρες που την κακοποίησαν σεξουαλικά, παρότι ο 33χρονος αρνείται τα πάντα από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του και ισχυρίζεται πως τα μηνύματα έμοιαζε να τα στέλνει ενήλικας, φωτογραφίζοντας τον Ηλία Μίχο.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανέφερε ο 33χρονος συλληφθείς στον δικηγόρο του, ο Ηλίας Μίχος ήταν αυτός που έκλεισε  το ραντεβού στα Σεπόλια προσποιούμενος την 12χρονη και του ζήτησε μάλιστα, να καλύψει τα τζάμια του οχήματος του με υφάσματα, ρούχα  και πετσέτες για να μην τους βλέπουν. Επίσης ανέφερε ότι πριν το τρίτο ραντεβού του ζήτησε να βάλει προκαταβολικά τα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό και όταν ο 53χρονος πήγε στο ΑΤΜ και είδε ότι δεν είχε μπει το έμβασμα, ακυρώθηκε η συνάντηση.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του, ο 33χρονος ισχυρίστηκε ότι τις  προηγούμενες δύο φορές που συνάντησε το ανήλικο θύμα από κοντά, δεν υπήρξε σεξουαλική επαφή, ενώ τη δεύτερη της έδωσε χρήματα προκειμένου όπως του είπε να τα δώσει σε μια γιαγιά που τα είχε ανάγκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης