Zougla Newsroom

«Τι είναι αυτά που λέτε ρε μ…κες;». Αυτή την φράση φέρεται να είπε ένας 22χρονος στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ωρωπού όταν τον ενημέρωσαν ότι, παρουσία εισαγγελέα, θα έκαναν έρευνα στο σπίτι του καθώς ήταν ύποπτος για την κλοπή ενός μεγάλου ποσού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νεαρός στην αρχή ήταν αντιδραστικός αλλά όταν κατάλαβε ότι οι απαντήσεις που έδινε δεν ήταν πειστικές, αποφάσισε να συνεργαστεί. «Έχω μετανιώσει και ζητάω συγνώμη», ψέλλισε στη συνέχεια.

Όλα ξεκίνησαν από την καταγγελία που έκανε μια κάτοικος του Καλάμου λέγοντας ότι το βράδυ του προηγούμενου Σαββάτου άγνωστοι είχαν παραβιάσει το παντζούρι μιας μπαλκονόπορτας του σπιτιού της και είχαν μπει στο εσωτερικό.

Οι… «ποντικοί» χωρίς να ψάξουν τίποτα άλλο, πήγαν κατευθείαν στο κρεβάτι και βρήκαν από κάτω μια σακούλα που περιείχε, σύμφωνα με την 38χρονη, τριάντα πέντε χιλιάδες ευρώ. Μάλιστα, η ιδιοκτήτρια του σπιτιού έδωσε στις αρχές και εικόνα από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος του σπιτιού της όπου είχε καταγραφεί ο νεαρός να κινείται φορώντας ρούχα που έμοιαζαν με αυτά που βρέθηκαν στο σπίτι του κατά την διάρκεια της έρευνας. Η συνέχεια όμως ήταν ιδιαίτερα επιβαρυντική για τον 22χρονο…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα στοιχεία των αρχών, είχε ήδη «επενδύσει» την λεία της κλοπής δίνοντας περίπου επτά χιλιάδες ευρώ για την αγορά αυτοκινήτου αλλά και 2500 χιλιάδες ευρώ για την αγορά ηλεκτρονικών συσκευών και παίζοντας τυχερά παιχνίδια. Όμως οι αστυνομικοί ήθελαν να βρουν και τα υπόλοιπα λεφτά…

Εξηγώντας στον νεαρό ότι αν συνεργαστεί θα βοηθηθεί και στην δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης, τον έπεισαν να τους πει που τα είχε κρύψει. Έτσι λοιπόν ο 22χρονος τους πήγε στην επαρχιακή οδό Καπανδριτίου – Καλάμου και τους υπέδειξε το σημείο όπου ήταν κρυμμένα τα χιλιάδες ευρώ, όπως φαίνεται και στο βίντεο που εξασφάλισε το zougla.gr.

 

 

Μέσα στο χώμα και σε νάιλον σακούλες οι αστυνομικοί βρήκαν τα χρήματα και τα επέστρεψαν στην ιδιοκτήτρια τους η οποία επέμενε ότι «επιθυμούσε την ποινική δίωξη του δράστη». 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης