Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δολοφονία της 32χρονης στη Σητεία. Σύμφωνα με μαρτυρίες ο πρώην σύζυγός της, ο οποίος ομολόγησε πως τη στραγγάλισε, τη ζήλευε παθολογικά και ήταν βίαιος. 

Το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση τους τελευταίους μήνες και η Κατερίνα είχε μετακομίσει μαζί με τα παιδιά τους (18 και έξι μηνών αντίστοιχα) στο σπίτι της μητέρας της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 32χρονη

 «Η Κατερίνα πέθανε, τη στραγγάλισε, τη σκότωσε» ήταν τα λόγια του αδερφού της άτυχης γυναίκας που μόλις βρήκε τη 32χρονη νεκρή τηλεφώνησε αμέσως στη σύζυγό του.

«Ο σύζυγός μου ήρθε στη μία το μεσημέρι από το σπίτι να μου πει ότι θα πάει να πάρει ένα αλυσοπρίονο από το σπίτι της μαμάς του, της πεθεράς μου, για να πάει να βοηθήσει έναν φίλο του να πάνε να κλαδέψουν κάτι ελιές. Κάποια στιγμή γύρω στις 13:30 με 2 παρά με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: ”Η Κατερίνα πέθανε, την στραγγάλισε! Τη σκότωσε! Δεν αναπνέει”» ανέφερε η νύφη της Κατερίνας στο ΚΡΗΤΗ TV τονίζοντας ότι τα μωρά ήταν στον ίδιο χώρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε τις δηλώσεις της νύφης της Κατερίνας:

 

Σε βάρος του 36χρονου, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχει σχηματιστεί στο παρελθόν δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία.

Πώς γράφτηκε το τέλος στη μοιραία σχέση

Το ζευγάρι είχε δώσει ραντεβού τη Δευτέρα για να πάει τα παιδιά στο νοσοκομείο για κάποιες εξετάσεις ρουτίνας. Οι δύο τους μάλωσαν ενώ τα παιδιά ήταν στο διπλανό δωμάτιο και πάνω στον καβγά, ο 36χρονος έπιασε την Κατερίνα από το λαιμό και τη στραγγάλισε.

Στη συνέχεια ο δράστης παραδόθηκε μόνος του στις αστυνομικές αρχές από τις οποίες συνελήφθη για το έγκλημα.

Η σορός της 32χρονης μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου για τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης.

Όπως δήλωσε ο διευθυντής του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικών Επιστημών και Τοξικολογίας Αριστείδης Τσατσάκης «από τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται ότι πρόκειται για ακαριαίο θάνατο, συνέπεια ενός βίαιου στραγγαλισμού που προκάλεσε ασφυξία. Οι ενδείξεις αυτές, δεν κατέδειξαν εκδορές ή αλλά τραύματα, γεγονός που μας οδηγεί στην εικασία ότι δεν υπήρξε άλλου είδους πάλη. Ωστόσο η νεκροψία- νεκροτομή θα φέρει στο φως τα ακριβή αιτία».

Πληροφορίες από: ΚΡΗΤΗ TV, neakriti.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης