Εργαζόμενος σε φαρμακαποθήκη είναι ο 33χρονος οποίος συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής κατηγορούμενος για τον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό.

Ο 33χρονος Α.Λ., ο τρίτος στη σειρά συλληφθείς για την υπόθεση του Κολωνού, είναι κάτοικος Αγίας Βαρβάρας και κατηγορείται ότι είχε πάει σε δύο ραντεβού με την 12χρονη αλλά υποστηρίζει πως δεν συνευρέθηκε ερωτικά με το ανήλικο κορίτσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρώτο ραντεβού με την 12χρονη κλείστηκε στα Σεπόλια. Ο Ηλίας Μίχος , όπως ισχυρίστηκε, του ζήτησε να καλύψει τα τζάμια με πετσέτες ώστε να μην τους δουν οι περαστικοί. Αυτός ήταν και ο λόγος που, όπως ισχυρίζεται, έφυγε από το ραντεβού.

Στο δεύτερο ραντεβού, ο 33χρονος λέει ότι η ανήλικη πήρε τα 60-70 ευρώ που είχαν συμφωνήσει και του είπε πως θα τα πάει στη μητέρα της και μετά θα επέστρεφε. Επειδή, όμως, η 12χρονη καθυστέρησε ο κατηγορούμενος έφυγε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τρίτο ραντεβού δεν έγινε ποτέ καθώς ο Ηλίας Μίχος είχε ζητήσει προκαταβολικά τα χρήματα και μόλις είδε στο ATM ότι δεν έχουν κατατεθεί ακύρωσε τη συνάντηση.

Όπως αναφέρει ο συνήγορός του, ο 33χρονος θέλει να διορίσει τεχνικό σύμβουλο και ψυχίατρο για να εξεταστεί η πνευματική ικανότητα του εντολέα του και να αποδειχθεί ότι δεν ήταν δυνατόν να κάνει την ηλικιακή διάκριση σύμφωνα με την πνευματική του αντίληψη.

Ο 33χρονος έχει λάβει προθεσμία και θα απολογηθεί τη Δευτέρα. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης