«Τρελή» πορεία Ι.Χ. από τη Ν. Αγχίαλο μέχρι την Αγριά - Τράκαρε περισσότερα από 20 οχήματα

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2018, 08:26
«Τρελή» πορεία Ι.Χ. από τη Ν. Αγχίαλο μέχρι την Αγριά - Τράκαρε περισσότερα από 20 οχήματα
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί της Τροχαίας Βόλου χθες κατά τη διάρκεια καταδίωξης ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου, το οποίο οδηγούσε ένας μεσήλικας. Η πρώτη κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο της αστυνομίας έγινε νωρίς το απόγευμα, όταν ακόμα το επίμαχο όχημα βρισκόταν στην περιοχή της Νέας Αγχιάλου και κατευθυνόταν προς Βόλο.

Εκείνη ήταν και η στιγμή που το αυτοκίνητο ξεκινούσε την τρελή του πορεία, μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και τρακάροντας άλλα οχήματα στον δρόμο, σταθμευμένα και εν κινήσει.

Ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος κινούνταν με αρκετά υψηλή ταχύτητα, έφτασε μέχρι την πόλη του Βόλου ανενόχλητος και συνέχισε μάλιστα επιπλέον έξι χιλιόμετρα μέχρι την Αγριά, όπου περιπολικά της Αμέσου Δράσεως τον σταμάτησαν!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TheNewspaper.gr, ο οδηγός αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα, συνελήφθη και θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα για να απολογηθεί. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, θα διαταχθεί ο εγκλεισμός του στην Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου.

Όταν οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν, ο άνδρας φαινόταν να μην έχει ιδέα για το τι ακριβώς είχε προκαλέσει, ενώ ξαφνιάστηκε όταν είδε το αυτοκίνητό του κατεστραμμένο!

Από την «τρελή» πορεία του Ι.Χ. υπέστησαν ζημιές 20 οχήματα, οι οδηγοί των οποίων πρέπει να μεταβούν στη Διεύθυνση Τροχαίας Βόλου για να υποβάλουν τις σχετικές δηλώσεις.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2018, 08:28