Να μειώσουν στο ελάχιστο την προσέλευσή τους στο δημαρχείο και τις υπηρεσίες του καλεί τους πολίτες ο Δήμος Τρικκαίων σε σχετική ανακοίνωση, προτρέποντάς τους να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες.

Ως προς τις υποθέσεις των πολιτών και για όσα θέματα και υποθέσεις δεν έχουν έκτακτο ή επείγοντα χαρακτήρα, ο Δήμος Τρικκαίων τούς προτρέπει να μην προσέρχονται στις υπηρεσίες. Η άσκοπη μετακίνηση και προσέλευση στο Δημαρχείο Τρικκαίων δεν ωφελεί κανέναν, ειδικά από τη στιγμή που υφίστανται τρόποι εξυπηρέτησης όσων συμπολιτών χρειαστούν δημοτικές υπηρεσίες, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσα ζητήματα δεν είναι δυνατόν να διεκπεραιωθούν ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά ή με άλλον εξ αποστάσεως τρόπο, από σήμερα Δευτέρα οι υπηρεσίες θα εξυπηρετούν με προσωπικό ασφαλείας και μόνο κατόπιν τηλεφωνήματος και ραντεβού.

Η απόφαση αυτή θα ισχύει για όλη την περίοδο λήψης των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας, εκτός εάν υπάρξει τροποποίησή της.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι ο Δήμος Τρικκαίων διαθέτει τα τελευταία χρόνια την Υπηρεσία Παράδοσης Πιστοποιητικών κατ’ οίκον (delivery πιστοποιητικών), διευκρινίζοντας ότι η υπηρεσία αυτές τις ημέρες αφορά σε παράδοση αναγκαίων να εκδοθούν πιστοποιητικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εάν παρίσταται τέλος ανάγκη και οι πολίτες προσέρχονται σε υπηρεσίες, θα πρέπει, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, να περιοριστούν στις απολύτως απαραίτητες επαφές, τηρώντας απαρέγκλιτα τους ατομικούς κανόνες υγιεινής για την αποτροπή της διασποράς της νόσου (αποφυγή κοντινής επαφής, αποφυγή κοινής χρήσης των στιλό και προσωπικών αντικειμένων, αποφυγή συνωστισμού στις αίθουσες αναμονής, κ.ά).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης