Σε εθελοντική αιμοδοσία στο νέο κέντρο αιμοληψίας το οποίο θα λειτουργεί στο Ε΄ ΚΑΠΗ του Δήμου καλεί τους πολίτες ο Δήμος Τρικκαίων σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Τρικάλων διά της αρμόδιας Διεύθυνσης Αιματολογικού. Το Κέντρο θα λειτουργεί από τη Δευτέρα 30 Μαρτίου, όπως διευκρινίζεται σε σχετική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής, και θα είναι ανοιχτό Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και ώρες 08:00-14:00.

«Ο Δήμος Τρικκαίων παραχώρησε την αίθουσα του Ε΄ ΚΑΠΗ να λειτουργήσει ως κέντρο αιμοληψίας στο πλαίσιο της απόφασης να απομακρυνθούν τα κέντρα αιμοληψίας από τα νοσοκομεία όσο διαρκεί η πανδημία» σημειώνει σε δηλώσεις της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η αρμόδια αντιδήμαρχος Γεωργία Μπαλοδήμου-Κοτρώνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο της λειτουργίας του κέντρου αιμοληψίας στον νέο χώρο, ο Δήμος Τρικκαίων καλεί τους Τρικαλινούς και τις Τρικαλινές την Τετάρτη και την Πέμπτη 1 και 2 Απριλίου 2020 και τις ώρες 09:00-14:00 να προσφέρουν αίμα σε όσους το χρειάζονται περισσότερο αυτή την περίοδο. «Φυσικά όσοι επιθυμούν μπορούν και άλλες ημέρες. Τις δύσκολες στιγμές που ζούμε ας βοηθήσουμε ο καθένας με όποιον τρόπο μπορούμε» επισημαίνει η κ. Μπαλοδήμου-Κοτρώνη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης