Δύο σοβαρά τραυματίες απεγκλώβισαν λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Κυριακής μέσα από τα αυτοκίνητά τους, τα οποία έχουν μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδηρικών, οι διασώστες του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου. 

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο 11ο χιλιόμετρο της Ρόδου- Λίνδου, με κατεύθυνση προς το Φαληράκι όταν κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, δύο οχήματα που κινούνταν προς την ίδια κατεύθυνση, συγκρούστηκαν αρχικά μεταξύ τους, με αποτέλεσμα το ένα να “καρφωθεί” στη νησίδα, και το άλλο να βρεθεί 50 μέτρα παρακάτω, στη δεξιά πλευρά του δρόμου. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα  σωστικά συνεργεία έδωσαν μάχη μεγαλύτερη της μίας ώρας για να  απεγκλωβίσουν και τον δεύτερο οδηγό από το όχημά του.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως στο σημείο που σημειώθηκε το ατύχημα, έκλεισε ο δρόμος για τη διέλευση των οχημάτων και η ουρά των αυτοκινήτων ξεπερνούσε τα 2 χιλιόμετρα φθάνοντας στη διασταύρωση για Τσαϊρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έρευνα για τα ακριβή αίτια του σοβαρού αυτού τροχαίο ατυχήματος, θα διενεργήσει κλιμάκιο της Τροχαίας Ρόδου, στελέχη του οποίου κατέγραψαν όλα τα δεδομένα και τις μαρτυρίες από το σημείο.

Πηγή: rodiaki

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης