Bίντεο βλέπει το φως της δημοσιότητας, που καταγράφει καρέ-καρέ την επίθεση των Κρητικών στους Γερμανούς τουρίστες. Αφότου σημειώθηκε ο καβγάς μεταξύ των τουριστών και των Κρητικών, όπως φαίνεται και στο βίντεο εκείνοι εγκλώβισαν με το αγροτικό τους το όχημα των Γερμανών και το χτυπούσαν με το πίσω μέρος του αυτοκινήτου τους.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των τουριστών, το περιστατικό ξεκίνησε όταν οι ίδιοι έκαναν σήμα να σταματήσει το αυτοκίνητο των Κρητικών. Όταν σταμάτησε μπροστά στο δικό τους όχημα, ο Γερμανός οδηγός πήγε με το αυτοκίνητο στο πλάι για να ζητήσει τα στοιχεία τους από το παράθυρο. Ο Κρητικός οδηγός τότε κατέβηκε γρήγορα και χτύπησε στο πρόσωπο τον έναν τουρίστα που βρισκόταν σε ανοιχτό παράθυρο.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, πρώτος ο συνοδηγός του αυτοκινήτου των Κρητικών χτύπησε τον έναν Γερμανό και τότε κατέβηκε από το όχημα των τουριστών ο αδελφός του και χτύπησε με τη σειρά του τον Κρητικό οδηγό. Μετά τον καβγά ενεπλάκη και ο συνοδηγός του οχήματος των Κρητικών, καθώς κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος των Γερμανών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενώ ήταν σε εξέλιξη ο καβγάς, ο οδηγός του οχήματος των Κρητικών πήγε στο αυτοκίνητο και πήρε ένα μεγάλο μαχαίρι. Αφού απείλησε τους Γερμανούς, εκείνοι έφυγαν, φοβούμενοι για τη ζωή τους. Ακολούθησε καταδίωξη από τους κατηγορούμενος, που, σύμφωνα με τη δικογραφία, επιχείρησαν να τους βγάλουν εκτός δρόμου, χτυπώντας το αυτοκίνητό τους από πίσω.

Όταν το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο έφτασε στον Δήμο Μυλοποτάμου, ο οδηγός του ΙΧΦ προσπέρασε το αυτοκίνητο των παθόντων, τους έκλεισε τον δρόμο και, κάνοντας όπισθεν, συνέχισε να χτυπάει το αυτοκίνητό τους από μπροστά, ώσπου παρευρισκόμενοι στο σημείο πολίτες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το αυτοκίνητο των παθόντων, οι οποίοι μετέβησαν αμέσως στο ξενοδοχείο τους, από όπου ενημέρωσαν την αστυνομία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης