H σορός ενός ηλικιωμένου άνδρα βρέθηκε την Πέμπτη σε αποσύνθεση μέσα στο σπίτι του στο Βούναργο της Ηλείας. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr το πτώμα εντόπισε ο γιος του που διαμένει στο εξωτερικό και επέστρεψε στο χωριό και πήγε να δει τον πατέρα του με τον οποίο είχε να επικοινωνήσει πολύ καιρό. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας που εξετάζουν την υπόθεση.

Ο ηλικιωμένος, πρώην αστυνομικός περίπου 88 ετών, ζούσε στο χωριό, όμως οι γείτονες ανέφεραν πως είχαν να τον δουν τουλάχιστον δύο χρόνια, πληροφορία που ερευνάται ως προς την ορθότητά της από την Αστυνομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο θάνατός του, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, δεν είναι πρόσφατος. Η κατάσταση της σορού και ο ερειπωμένος χώρος του σπιτιού δείχνουν πως ο θάνατος έχει επέλθει πολύ καιρό πριν.

Ο γιος του, που έφτασε στο σπίτι αφού χτύπησε πολλές φορές την πόρτα και δεν έλαβε απάντηση, αναγκάστηκε να μπει με κλειδαρά στο χώρο, καθώς η πόρτα ήταν κλειδωμένη από μέσα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο νεκρός δεν είχε έρθει σε επαφή με τους στενούς συγγενείς του τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης