Ένα αεροσκάφος της Αερολέσχης Θεσσαλονίκης μπαίνει «στη μάχη» από τον ΟΦΚΑΘ, στο πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό του 32χρονου Μάρτιν από την πόλη των Σκοπίων, που αγνοείται για 5η συνεχόμενη ημέρα.

«Επιστρατεύουμε ιδιωτικό αεροσκάφος κατόπιν αιτήματος της οικογένειας, προκειμένου να δουλέψουμε εναέρια και να εντοπίσουμε τον αγνοούμενο. Το αεροσκάφος θα ψάξει μέχρι και ανοιχτά του Βόλου», ανέφερε ο πρόεδρος της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας ΟΦΚΑΘ, Χρήστος Ράμος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας για τις έρευνες, ο κ. Ράμος εξήγησε ότι «σήμερα θα πάμε σε απόκρημνα μέρη, όπως η παραλία στο Κάνιστρο και τα Λουτρά Αγίας Παρασκευής».

Τόνισε επιπλέον πως, «θα ψάχνουμε συνέχεια, μέχρι να βρεθεί το παιδί».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Ράμου:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Θυμίζουμε ότι ο Ιβάν, μαζί με δύο φίλους του, έναν 25χρονο κι έναν 32χρονο επισκέφθηκαν τη Χαλκιδική για τις διακοπές τους, ενώ ο ένας από τους νεαρούς είχε και τα γενέθλια του.

Βούτηξαν στην παραλία «Μύτη» και τους παρέσυραν τα κύματα με αποτέλεσμα να χαθούν στη θάλασσα. Ωστόσο, ο 25χρονος να εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα, ο 30χρονος Ιβάν βρέθηκε την επόμενη ημέρα, ενώ ο 32χρονος Μάρτιν αγνοείται ακόμη.

 

 

Σύμφωνα με όσα γνωστοποιεί ο κ. Ράμος, «η επιχείρηση θα πραγματοποιηθεί με βάση το στίγμα που μας υπέδειξε ο Ιβάν, ο οποίος βρέθηκε το Σάββατο. Πρόκειται για το σημείο όπου χάθηκαν τα παιδιά και βρίσκεται 600-700 μέτρα από την ακτή».

Στην περιοχή σήμερα θα πνέουν άνεμοι εντάσεως 2 μποφόρ, γεγονός το οποίο θα βοηθήσει την προσπάθεια των εθελοντών. «Περίπου στις 11:30 ο Βαρδάρης θα “κόψει” και θα γυρίσει σε νοτιάς. Τότε θα ξεκινήσουμε να επιχειρούμε», λέει ειδικότερα ο πρόεδρος του ΟΦΚΑΘ.

Πηγή: grtimes.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης