Ταλαιπωρία σήμερα Τρίτη 16/12 για εκατοντάδες επιβάτες, στο Μετρό της Αθήνας, καθώς ένα τεχνικό πρόβλημα στη σηματοδότηση διέκοψε για περίπου μία ώρα την λειτουργία σε 9 σταθμούς.
Εκτός λειτουργίας είχαν βρεθεί από τις 08:30 περίπου το πρωί, όπως αναφέρει η ΣΤΑΣΥ, το τμήμα Χολαργός- Δουκίσσης Πλακεντίας- Αεροδρόμιο και πιο συγκεκριμένα οι εξής σταθμοί:
- Χολαργός
- Νομισματοκοπείο
- Αγία Παρασκευή
- Χαλάνδρι
- Δουκίσσης Πλακεντίας
- Παλλήνη
- Παιανία
- Κορωπί και
- Αεροδρόμιο
Δείτε βίντεο από τον σταθμό του μετρό στο Νομισματοκοπείο, με κόσμο που αναζητούσε το πρωί εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης:
Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε λίγο μετά τις 09:30 και η κίνηση των συρμών διεξάγεται και πάλι κανονικά. Σε ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ. αναφέρεται πως τα αίτια του προβλήματος στην τροφοδοσία διερευνώνται ενώ η διοίκηση ζητά συγνώμη από το επιβατικό κοινό.
