Πυρκαγιά ξέσπασε στο Νοσοκομείο Metropolitan στη Λεωφόρο Μεσογείων στον Χολαργό, προκαλώντας μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά ξεκίνησε από το υπόγειο του Νοσοκομείου από το σημείο που βρίσκονται οι γεννήτριες.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο:


Κινητοποιήθηκαν 35 πυροσβέστες με 15 οχήματα και 2 ειδικά οχήματα (βραχιονοφόρο και κλιμακοφόρο), ενώ εκκενώθηκαν προληπτικά δύο όροφοι του Νοσοκομείου.
#Πυρκαγιά σε χώρο κτηρίου επί της οδού Μεσογείων στο Χολαργό Αττικής. Κινητοποιήθηκαν 35 #πυροσβέστες με 15 οχήματα και 2 ειδικά οχήματα (βραχιονοφόρο και κλιμακοφόρο).
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 21, 2025
Σύμφωνα με τον Δήμαρχο της περιοχής, Ηλία Αποστολόπουλο ο οποίος μίλησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, δεν απειλείται κάποιος, και ασθενείς έχουν μεταφερθεί σε ασφαλή σημεία. Όπως ανέφερε ο ίδιος, η εστία της φωτιάς φαίνεται πως ξεκίνησε από το υπόγειο του Νοσοκομείου. Σε ανάρτησή του προτρέπει όσους μένουν κοντά στο σημείο να κλείσουν τα παράθυρα των σπιτιών και των επιχειρήσεών τους.
«Η φωτιά ξέσπασε από τις γεννήτριες του Νοσοκομείου, όταν μπήκαν μπροστά μετά τη διακοπή ρεύματος», είπε ο Ηλίας Αποστολόπουλος, Δήμαρχος Χολαργού-Παπάγου ενώ συμπλήρωσε πως τώρα έχει σβήσει. Πρόσθεσε πως οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής έσπευσαν αμέσως στο σημείο και κατάφεραν να τη θέσουν υπό έλεγχο.
Διενεργούνται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με εκτροπές: 1) Στον παράδρομο της Λ. Μεσογείων από το ύψος της οδού Μιλτιάδου, στο ρεύμα προς Αγία Παρασκευή και 2) Στην οδό Σωκράτους από το ύψος της οδού Χίου, στην περιοχή του Χολαργού.

