Ζωή και κότα πέρασαν τρεις ληστές, οι οποίοι «αλώνισαν» τα ξημερώματα της Δευτέρας στη Βαρβάσαινα, στον Πύργο.
Αρχικά διέρρηξαν μία ψησταριά, από την οποία άρπαξαν μέχρι και άψητα σουβλάκια, και στη συνέχεια ένα internet καφέ, όπου ήπιαν τις μπύρες τους και έπαιξαν μπιλιάρδο!
Στην ψησταριά μπήκαν από ανασφάλιστο παράθυρο. Μετά από μία γρήγορη αναγνωριστική ματιά στον χώρο, κατευθύνθηκαν στο ψυγείο, αφαίρεσαν τέσσερα καφάσια μπύρες, 300 άψητα σουβλάκια, 20 κιλά κρέας, αλλά και 150 ευρώ από την ταμειακή μηχανή και διέφυγαν με τον ίδιο τρόπο.
Λίγα μέτρα πιο κάτω, σταμάτησαν σε internet καφέ. Έβγαλαν το χερούλι της πόρτας και το σιδερένιο κάλυμμα της κλειδαριάς, έσπασαν τον αφαλό και μπήκαν στο εσωτερικό. Εκεί, απ’ ό,τι μαρτυρεί το σκηνικό που αντίκρισε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, έμειναν για αρκετή ώρα, αφού ανοιχτά μπουκάλια μπύρας βρέθηκαν πάνω σε ένα τραπέζι για μπιλιάρδο.
Φεύγοντας, πήραν μαζί τους έναν υπολογιστή, μία τηλεόραση, μία καφετιέρα, έναν μύλο που κόβει καφέ, έναν ενισχυτή μουσικής, μία φραπιέρα και 10 φιάλες ουίσκι, συνολικής αξίας περίπου 5000 ευρώ!
Πηγή: Πατρίς

