Τρεις άνδρες των ΕΚΑΜ τραυματίστηκαν ελαφρά χθες βράδυ, όταν κατά την προσπάθειά τους να συλλάβουν έναν 26χρονο κάτοικο των Ζωνιανών δέχτηκαν σφοδρή επίθεση από τους συντοπίτες του.
Στην επιχείρηση σύλληψης του νεαρού, που θεωρείται ύποπτος για την απόπειρα δολοφονίας του προέδρου της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας τον Οκτώβριο, συμμετείχαν οκτώ αστυνομικοί.
Αξιοποιώντας τις πληροφορίες που ήθελαν τον 26χρονο να βρίσκεται σε καφενείο της περιοχής, εισέβαλαν στο μαγαζί και προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν το νεαρό. Λογάριασαν όμως χωρίς τον «ξενοδόχο» που στην προκειμένη περίπτωση ήταν οι υπόλοιποι συνδαιτημόνες του καφενείου, οι οποίοι επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, χτυπώντας τους ακόμη και με μαγκούρες!
Τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον 26χρονο, οι τρεις απ’ αυτούς όμως χρειάστηκε να διακομιστούν στο νοσοκομείο προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Ο 26χρονος, που αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον ανακριτή, φέρεται να εμπλέκεται στο καρτέρι θανάτου που είχαν στήσει τον περασμένο Οκτώβριο άγνωστοι σε βάρος του 38χρονου προέδρου της ποδοσφαιρικής ομάδας της περιοχής.
Με την απειλή όπλου, οι δράστες είχαν αναγκάσει το θύμα να κατέβει από το αυτοκίνητό του, πυροβολώντας εννέα φορές εναντίον του. Οι τρεις σφαίρες καρφώθηκαν στο αυτοκίνητο, οι υπόλοιπες πέντε ήταν στον αέρα, ενώ η ένατη χτύπησε τον 38χρονο άνδρα στο δεξί ώμο, προκαλώντας του διαμπερές τραύμα.

