Αρκετά προβλήματα προκάλεσαν οι θυελλώδεις άνεμοι στη διάρκεια της νύχτας στα Χανιά, κυρίως στην ηλεκτροδότηση πολλών περιοχών -και όχι μόνο.
Λόγω των βραχυκυκλωμάτων, αρκετές περιοχές από την Αγιά μέχρι την Αγία Μαρίνα και το Ακρωτήρι έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, ενώ και στην πόλη υπήρξαν ολιγόλεπτες διακοπές.
Συνεργεία της ΔΕΗ προχώρησαν στη σταδιακή αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης.
Στο μεταξύ, αεροσκάφος της Aegean που έκανε το βραδινό δρομολόγιο Αθήνα – Χανιά, λόγω των θυελλωδών νοτιοανατολικών ανέμων στην περιοχή του Ακρωτηρίου όπου είναι και το αεροδρόμιο, αναγκάστηκε να προσγειωθεί περίπου στις 22.00 στον αερολιμένα Ηρακλείου. Οι επιβάτες μεταφέρθηκαν στα Χανιά με λεωφορεία.
Επίσης, η Πυροσβεστική Υπηρεσία χρειάστηκε να επέμβει σε αρκετές περιπτώσεις για την κοπή κλαδιών και την απομάκρυνση πολλών αντικειμένων από τους δρόμους, χωρίς ευτυχώς να δημιουργηθούν επικίνδυνες καταστάσεις.
Πηγή: flashnews.gr
Επιμέλεια: Φλώρα Πέτση

