Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, στην Ακτή Βασιλειάδη του Πειραιά πραγματοποιούν εργαζόμενοι της εταιρείας G.A FERRIES.

Αίτημά τους να καταβληθούν τα χρήματα που οφείλει το υπουργείο στην G.A FERRIES για την πραγματοποίηση των δρομολογίων για τα νησιά της άγονης γραμμής.

Στις 24 Μαρτίου 2009, με επιστολή της προς τον υπουργό Αναστάσιο Παπαληγούρα, η εταιρεία ζήτησε να της καταβληθούν τα χρωστούμενα, που σύμφωνα με το υπουργείο είναι 3 εκατομμύρια ευρώ και σύμφωνα με την εταιρεία 9 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να πληρώσει στη συνέχεια τους εργαζόμενους.

Έως ότου ρυθμιστεί η οφειλή, η G.A FERRIES κρατά δεμένα τα πλοία της που εκτελούν δρομολόγια προς την Σύμη, την Σίφνο, την Σίκινο, την Φολέγανδρο και τους Λειψούς.

(Πρώτη καταχώρηση: 27 Μαρτίου, 09:39)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης