Υλικά συνταγής
1 αρνίσιο μπούτι ή πλάτη, 2 κιλά περίπου (ζητήστε από τον κρεοπώλη σας να ξεκοκαλίσει το κρέας και να σας το ετοιμάσει για ρολό)
3 σκελίδες σκόρδου κομμένες στη μέση
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα με σπόρους
2 κουταλιές της σούπας ψίχουλα ψωμιού
δενδρολίβανο (κατά προτίμηση φρέσκο) ψιλοκομμένο
150 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο λιωμένο
πιπέρι σε κόκκους
αλάτι
Εκτέλεση συνταγής
Τρυπάτε το κρέας με ένα μυτερό μαχαίρι σε διάφορα σημεία, το αλατίζετε και μπήγετε μέσα σε κάθε τρύπα 1 σκελίδα σκόρδου. Το πασπαλίζετε εσωτερικά με μπόλικο δενδρολίβανο, αλάτι και πιπέρι.
Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

