Σήμερα ο Ηλίας έχει νησιώτικη διάθεση. Εμείς φροντίζουμε να προμηθευτούμε με πάγο, για να πιούμε το Σαββατοκύριακο τα ουζάκια μας, και τα υπόλοιπα τα αφήνουμε πάνω του. Με λίγο ψιλό ψαράκι και μπόλικο ελληνικό δαιμόνιο, σε ελάχιστη ώρα, θα έχουμε έναν απολαυστικό μεζέ για την παρέα μας. Όποιος θέλει να μαγειρέψει με τον Ηλία Σκουλά στο «Νηστικό Αρκούδι» ή έχει απορίες για τη μαγειρική μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του στο e-mail: editor@nistikoarkoudi.gr.
Αθερινόπιτα
Σήμερα ο Ηλίας έχει νησιώτικη διάθεση. Εμείς φροντίζουμε να προμηθευτούμε με πάγο, για να πιούμε το Σαββατοκύριακο τα ουζάκια μας...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης
