Υλικά:
1 φλιτζάνι δαμάσκηνα αποξηραμένα χωρίς κουκούτσι
2 φλιτζάνια νιφάδες βρώμης

1 φλιτζάνι αμύγδαλα ψιλοκομμένα
1/4 φλιτζάνι μέλι
1/4 φλιτζάνι ταχίνι ή φιστικοβούτυρο

Εκτέλεσή:
Στο μούλτι πολτοποιούμε τα δαμάσκηνα για 1 λεπτό. Προσθέτουμε τη βρώμη και χτυπάμε ξανά. Μεταφέρουμε το μείγμα σε μεγάλο μπολ και προσθέτουμε τα αμύγδαλα, το μέλι και το ταχίνι…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης