Κριτική ασκεί το περιοδικό «Economist» στον Ντόναλντ Τραμπ, αφήνοντας σαφείς αιχμές για σύνδεση του προέδρου των ΗΠΑ με την Ακροδεξιά.

Το εξώφυλλο του «Economist» δείχνει τον Τραμπ να μιλάει μέσω τηλεβόα, ο οποίος έχει τη μορφή της λευκής κουκούλας της Κου Κλουξ Κλαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το άρθρο εστιάζει στη στάση του Ντόλναντ Τραμπ στα βίαια επεισόδια στο Σάρλοτσβιλ της Βιρτζίνια και χαρακτηριστικά σημειώνει ότι «δεν έχει ιδέα τι σημαίνει να είσαι πρόεδρος των ΗΠΑ».

Το δημοσίευμα μεταξύ άλλων υπενθυμίζει στους αναγνώστες την τελευταία δήλωση του Αμερικανού πρόεδρου με την οποία κατηγόρησε και τις δύο πλευρές για τα επεισόδια, τονίζοντας ότι με αυτήν «δεν άφησε καμία αμφιβολία για το ποια από τις δύο (πλευρές) είναι πιο κοντά στην καρδιά του».

«Η ασταθής αντίδρασή του στέλνει ένα τρομερό μήνυμα στους Αμερικανούς» γράφει το «Economist» και προσθέτει ότι, παρόλο που δεν είναι ακροδεξιός, είναι «μακριά από το να είναι ο σωτήρας των Ρεπουμπλικανών, ο πρόεδρός τους είναι πολιτικά ανάρμοστος, ανήθικος και ιδιοσυγκρασιακά ακατάλληλος για το αξίωμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης