Έντονο προβληματισμό και ανησυχία προκαλεί το τρίτο περιστατικό κρίσης τρόμου που παρουσίασε η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ.

Αυτήν τη φορά ο δημοσιογραφικός φακός κατέγραψε τη Γερμανίδα καγκελάριο να τρέμει ασταμάτητα κατά την υποδοχή του Φινλανδού πρωθυπουργού στο Βερολίνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Το νεότερο αυτό περιστατικό είναι το τρίτο στη σειρά σε διάρκεια ενός μηνός.

Η Γερμανίδα καγκελάριος εθεάθη να τρέμει κατά την υποδοχή του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο Βερολίνο στις 18 Ιουνίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δεύτερο περιστατικό κρίσης τρόμου είχε καταγραφεί σε συνάντησή της με τον πρόεδρο Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ στις 27 Ιουνίου, προκαλώντας ανησυχίες για την κατάσταση της υγείας της.

 

Το τρίτο περιστατικό για ακόμη μία φορά εγείρει ερωτήματα σχετικά με την υγεία της κας Μέρκελ. Παρά τη συχνότητα των συμβάντων, το γερμανικό κράτος εξακολουθεί να τηρεί σιγήν ιχθύος, προκαλώντας έντονη φημολογία περί προβλημάτων υγείας που μπορεί να αντιμετωπίζει η καγκελάριος.

Πρόσφατα, Γερμανός δημοσιογράφος είχε αναφέρει: «Η Άνγκελα Μέρκελ μέχρι σήμερα είχε σιδερένια υγεία. Πέρασε μία πολύ δύσκολη χρονιά και τον Ιούλιο κλείνει τα 65 της. Η καγκελάριος τελικά είναι και αυτή ένας άνθρωπος όπως όλοι οι άλλοι. Θα πρέπει, λοιπόν, από εδώ και πέρα να συνηθίσει στην ιδέα πως η κοινή γνώμη θα ασχολείται με την υγεία της, όταν μάλιστα η δημόσια εικόνα της προκαλεί ερωτήματα αλλά και ανασφάλεια».

Διαβάστε επίσης:

Η εκκωφαντική «αλαλία» της γερμανικής καγκελαρίας

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης