Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι ένας πα-τέρας στην Ινδία στραγγάλισε τις τρεις κόρες του, ηλικίας δύο, επτά και εννέα ετών, και πέταξε τα πτώματά τους στο ποτάμι με το πρόσχημα ότι δεν είχε χρήματα για να πληρώσει για τους μελλοντικούς γάμους του.

Ο 33χρονος Sanjay Dubey συνελήφθη την Παρασκευή από τις αρχές και παραδέχτηκε την ενοχή του. Όπως δήλωσε, είχε πει στη σύζυγό του ότι θα πάει τα παιδιά σε ένα τοπικό πανηγύρι και αντ’ αυτού τα οδήγησε στο ποτάμι όπου και τα στραγγάλισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο επιθεωρητής Mahendra Kher δήλωσε ότι ένας χωρικός είδε τρία πτώματα παιδιών να επιπλέουν στο νερό και ενημέρωσε άμεσα τις αρχές. Οι άνδρες της αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο και εντόπισαν τον Dubey στη σκηνή του εγκλήματος. Όπως προέκυψε κατά την ανάκρισή του, ο 33χρονος δήλωσε ότι προέβη στο απεχθές έγκλημα επειδή ήταν «απένταρος» και δεν μπορούσε να συντηρήσει τα τρία κοριτσάκια. Ο άνδρας φέρεται να υποφέρει από κατάθλιψη αφότου έκλεισε η επιχείρησή του ένα μήνα νωρίτερα.

Σημειώνεται ότι πολλές οικογένειες στην Ινδία θεωρούν την ανατροφή κοριτσιών μεγάλο βάσανο καθώς ανησυχούν για τα έξοδα του γάμου και την προίκα τους. Πολλοί γονείς μάλιστα έχουν την άποψη ότι δεν χρειάζεται να πληρώσουν για την εκπαίδευση των κορών τους καθώς το… μέλλον τους είναι να μένουν στο σπίτι και να ασχολούνται με την οικογένειά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης