Καρχαρίας κατασπάραξε τουρίστρια σε θέρετρο της Αιγύπτου- Προσοχή: Σκληρές εικόνες

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022, 16:47
Καρχαρίας κατασπάραξε τουρίστρια σε θέρετρο της Αιγύπτου- Προσοχή: Σκληρές εικόνες

Τραγικό φινάλε είχαν οι διακοπές σε τουριστικό θέρετρο της Αιγύπτου, για μια Αυστριακή τουρίστρια, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο μέσα στη θάλασσα, όταν την ώρα που κολυμπούσε δέχθηκε την επίθεση ενός καρχαρία,  ο οποίος της έκοψε το χέρι και το πόδι.

Η 68χρονη τουρίστρια βλέποντας τον καρχαρία να πλησιάζει προς το μέρος της προσπάθησε να κολυμπήσει όσο πιο γρήγορα μπορούσε για να βγει στην ακτή, όμως δεν  τα κατάφερε να γλιτώσει. Μπροστά στα μάτια των τρομοκρατημένων παραθεριστών στο Σαρμ Ελ Σέιχ στην Ερυθρά Θάλασσα, το σαρκοβόρο ψάρι της επιτέθηκε κόβοντας της το χέρι και το πόδι. Η άτυχη γυναίκα ανασύρθηκε από τη θάλασσα αλλά λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της και κατέληξε εξαιτίας ακατάσχετης αιμορραγίας μέσα στο ασθενοφόρο κατά τη διακομιδή της στο νοσοκομείο.

Ρώσοι τουρίστες, κατέγραψαν τη σκηνή της απέλπιδας μάχης της 68χρονης με τον καρχαρία, και τα σχετικά βίντεο περιέχουν πολύ σκληρές εικόνες.

 

Μετά το τραγικό περιστατικό οι Ρώσοι τουρίστες διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την απουσία ναυαγοσωστών και διασωστών από την παραλία.

 

Οι τοπικές αρχές απαγόρευσαν για τρεις μέρες το κολύμπι, τις καταδύσεις και το ψάρεμα στη γύρω περιοχή υπό τον φόβο εμφάνισης άλλων καρχαριών ξανά στα νερά.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 2 Ιουλίου 2022, 16:57