"Ψυχώ" στην Κύπρο

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019, 13:43
"Ψυχώ" στην Κύπρο

«Πολύ περισσότερα από δύο» είναι τα πτώματα που βρίσκονται ακόμα στο φρεάτιο του Μιτσερού στην Κύπρο, σύμφωνα με πληροφορίες από τον αρχηγό της Κυπριακής Αστυνομίας Ζαχαρία Χρυσοστόμου, που μετέδωσε το ΡΙΚ. 

Έτσι επιβεβαιώνονται οι ανησυχίες των Αρχών, οι οποίες από τις έρευνες είχαν ενδείξεις ότι στο φρεάτιο του παλιού μεταλλείου στο Μιτσερό υπήρχαν κι άλλα πτώματα, εκτός από τα δύο που έχουν ήδη ανασυρθεί.

Πρόκειται για τα πτώματα των δύο Φιλιππινέζων, της 38χρονης και της 27χρονης, τις δολοφονίες των οποίων έχει παραδεχθεί ο 35χρονος λοχαγός Νίκος Μεταξάς. 

Πληροφορίες ανέφεραν ότι υπήρχαν ενδείξεις πως στο βαθύ πηγάδι βρίσκονται άλλα δύο πτώματα, μιας γυναίκας και ενός άνδρα πιθανότατα, όμως τώρα ο αρχηγός της Κυπριακής Αστυνομίας, ο οποίος ενημερώνεται συνεχώς για όλες τις τελευταίες εξελίξεις, έκανε λόγο για την ύπαρξη «πολύ περισσοτέρων». «Δεν είναι ένα με δύο τα θύματα. Είναι πολύ περισσότερα τα θύματα» επιβεβαίωσε.

Η έρευνα των Αρχών για τη δράση του serial killer Νίκου Μεταξά συνεχίζεται και για τον εντοπισμό του πτώματος της 6χρονης κόρης της 38χρονης Φιλιππινέζας, της οποίας επίσης έχει παραδεχθεί τον φόνο.

Προς το παρόν, ο δολοφόνος, ο οποίος εμφανιζόταν στα θύματά του μέσω διαδικτύου, αφού συναντιόταν με τις γυναίκες, τις στραγγάλιζε την ώρα που έκαναν σεξ γιατί έτσι ένιωθε «ικανοποίηση», ενώ μέχρι στιγμής έχει παραδεχθεί μόνο τις συγκεκριμένες τρεις δολοφονίες.

Πώς δρούσε ο serial killer

Ο δολοφόνος, κάτοικος του χωριού της επαρχίας Λευκωσίας στην Κύπρο, είναι στρατιωτικός και φέρει τον βαθμό του ιλάρχου στο Σώμα των Τεθωρακισμένων. Μετά την αποφοίτησή του από το λύκειο μετέβη στην Αθήνα, όπου υπηρέτησε στη Σχολή Ευελπίδων.

Ο δράστης προσέγγιζε τα θύματά του μέσω διαδικτύου με το ψευδώνυμο «Ορέστης». Αφού έκανε την πρώτη επαφή, στη συνέχεια φρόντιζε να είναι φιλικός και να τις προσεγγίζει. Τις έπειθε να κλείσουν ραντεβού μαζί του και να συναντηθούν.

Στη συνέχεια, όπως ομολόγησε ο ίδιος, κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης τις έπνιγε.

Μάλιστα, προκάλεσε σοκ η δήλωσή του «όταν την έπνιγα, ένιωθα ωραία» και γι' αυτό αποφάσισε, μετά τον πρώτο φόνο, να επαναλάβει την πράξη του.

Ο 35χρονος υποστήριξε πως του αρέσουν οι Φιλιππινέζες και γι' αυτό και τα δύο θύματά του ήταν από τις Φιλιππίνες.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019, 13:49