Βρετανία: Ο Μπόρις Τζόνσον και η Κάρι Σίμοντς θα παντρευτούν το επόμενο καλοκαίρι

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 24 Μαΐου 2021, 09:24
Βρετανία: Ο Μπόρις Τζόνσον και η Κάρι Σίμοντς θα παντρευτούν το επόμενο καλοκαίρι

Ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον και η μνηστή του Κάρι Σίμοντς έχουν αποστείλει προσκλήσεις γάμου στην οικογένεια και στους φίλους τους, για την 30ή Ιουλίου του 2022, σύμφωνα με ένα χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας «The Sun».

Οι λεπτομέρειες σχετικά με τον τόπο τέλεσης του γάμου παραμένουν μυστικές, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα. Τον Φεβρουάριο του 2020, ο Τζόνσον και η Κάρι Σίμοντς ανακοίνωσαν ότι αρραβωνιάστηκαν για να παντρευτούν.

Ο 56χρονος Τζόνσον και η 33χρονη Σίμοντς ζουν μαζί στην Ντάουνινγκ Στριτ από τότε που ο Τζόνσον έγινε πρωθυπουργός το 2019, ενώ έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Ουίλφρεντ Λόρι Νίκολας Τζόνσον, που γεννήθηκε την προηγούμενη χρονιά. Ο Τζόνσον, που είναι γνωστός για την ατημέλητη εμφάνισή του, αλλά και για την επιδεικτική ρητορική του, ήταν προηγούμενα παντρεμένος με τη Μαρίνα Γουίλερ, με την οποία και απέκτησε τέσσερα παιδιά.

Τον Σεπτέμβριο του 2018 ανακοίνωσαν ότι ζούσαν χωριστά και ότι θα προχωρούσαν στην έκδοση διαζυγίου, μετά από 25 χρόνια γάμου. Ο Τζόνσον ήταν επίσης παντρεμένος μία φορά, πριν από τον γάμο του με τη Γουίλερ, με την Αλέγκρα Μοστίν-Όουεν και η Σίμοντς θα είναι η τρίτη σύζυγός του.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Μαΐου 2021, 09:28