Τρεις από τους δέκα υπόπτους για κατασκοπεία υπέρ της Ρωσίας, οι οποίοι συνελήφθησαν στις Ηνωμένες Πολιτείες, παραμένουν υπό κράτηση, σύμφωνα με την απόφαση δικαστή της Βιρτζίνια.
Ο Μάικλ Ζότολι και η Πατρίσια Μιλς παραδέχθηκαν ότι είναι Ρώσοι και αποκάλυψαν την αληθινή ταυτότητά τους, σύμφωνα με μία επιστολή που εστάλη την Παρασκευή από τον αμερικανό δημόσιο κατήγορο στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Αλεξάντρια.
«Ο Ζότολι παραδέχθηκε πως είναι Ρώσος πολίτης, το αληθινό όνομα του οποίου είναι Μιχαήλ Κούτσικ και πως ο πατέρας του ζει στη Ρωσία», γράφει ο εισαγγελέας Πριτ Μπαράρα στην επιστολή που εστάλη από τη Νέα Υόρκη.
Από την πλευρά της, η Πατρίσια Μιλς είναι επίσης Ρωσίδα και ονομάζεται Ναταλία Περεβέρζερα. Η Μιλς δήλωσε πως οι γονείς, ο αδελφός και η αδελφή της ζουν στη Μόσχα, αναφέρεται στην επιστολή.
Την Τετάρτη θα εμφανιστούν σε προκαταρκτική ακρόαση ενώπιον του ίδιου δικαστηρίου της Αλεξάντρια.
Ελεύθερη θα αφεθεί η «κατάσκοπος» της Ρωσίας, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2010, 07:22

