Το πρωί της Τρίτης η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της εκπομπής καλησπέρισε τους τηλεθεατές με ένα μεγάλο χαμόγελο και έκανε μια on air εξομολόγηση.

Συγκεκριμένα, η λαμπερή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο γεγονός πως εξαιτίας της επικαιρότητας και κυρίως της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρα μας, αναγκάστηκε να αλλάξει όλη η ροή της εκπομπής της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σήμερα είπα θα το ξεκινήσω όπως με θυμάστε, με το λαμπρό μου χαμόγελο και με τα μάτια μου ζωντανά και πιο ζωηρά. Η αλήθεια είναι πως θέλω να σας ανοίξω την καρδιά μου, να έρθετε λίγο στη θέση μου. Μπορεί να είμαι σχεδόν 30 χρόνια κάθε μέρα στη τηλεόραση αλλά όπως ξέρατε ήμουν για άλλους λόγους. Κάνω άλλο πρόγραμμα και εγώ και οι συνεργάτες μου και καλά κάποιοι όπως είναι ο Τάσος που είναι της ενημέρωσης, η δυσκολία δεν είναι να βρεις τα θέματα, το θέμα είναι ο τρόπος, η διάθεση. Δηλαδή εγώ θέλω όταν σας μιλάω σε αυτή την απέναντι κάμερα που εσείς δεν βλέπετε ποτέ, που γράφει πάνω τον αριθμό 1, θέλω να σας μιλάω και να σας μεταδίδω ευχαρίστηση. Να σας μεταδίδω χαρά, ζωηράδα αυτά που τόσα χρόνια κάνουμε μαζί. Έχω λοιπόν μια δυσκολία σε ψυχολογικό τομέα, όχι πρακτικό», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη..

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης