Η Γκουέν Στέφανι θα τιμηθεί με το «Fashion Icon Award» («Βραβείο Ειδώλου της Μόδας») τη βραδιά απονομής των People’s Choice Awards, στις 10 Νοεμβρίου.
Η τρεις φορές βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, δημιούργησε μία σειρά από brand ρούχων και αξεσουάρ (μεταξύ άλλων τα L.A.M.B., Harajuku Lovers και τα γυαλιά ηλίου gx Gwen Stefani) και οι μάρκες της καταγράφουν κέρδη πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια σε λιανικές πωλήσεις.

«Είναι απίστευτη τιμή που θα λάβω το φετινό “Fashion Icon Award” στα βραβεία του E! People’s Choice», εδήλωσε η τραγουδίστρια. «Ως καλλιτέχνης, μουσικός και επιχειρηματίας, βλέπω τη Μόδα ως δημιουργική διέξοδο για να εκφράσω την προσωπικότητα και την τέχνη μου. Είμαι ευγνώμων που θα παραλάβω αυτό το βραβείο και θα συνεχίσω να εμπνέομαι από εκείνους που ξεχωρίζουν και υιοθετούν μοναδικό, προσωπικό στυλ», τονίζει. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Γκουέν Στέφανι έχει εξελίξει την επιτυχία της από τον τομέα της Μουσικής στον χώρο της Μόδας, με πολυάριθμες δημοφιλείς μάρκες lifestyle και είμαστε υπερήφανοι που τη βραβεύουμε για όλα τα επιτεύγματά της», ανέφερε η Jean Neal, υπεύθυνη ζωντανών προγραμμάτων του τηλεοπτικού δικτύου E!, το οποίο διοργανώνει τα People’s Choice Awards 2019.

Η τελετή απονομής των βραβείων θα διεξαχθεί στο Barker Hangar στην Καλιφόρνια, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης