Σε νέες προκλητικές φωτογραφίες και αποκαλύψεις προχωράει η «βασίλισσα» της ποπ Μαντόνα στα 61 της χρόνια. Η ίδια ανάρτησε στο προφίλ της στο Instagram δύο φωτογραφίες, η μία με ντεκολτέ και η άλλη με τα  εσώρουχά της, για να πείσει τους ακολούθους της στο Instagram ότι δεν έχει κάνει εμφύτευση στα οπίσθιά της… Είπε ωστόσο ότι πραγματοποιεί «αναγεννητική θεραπεία», αφού υπέστη πολλούς τραυματισμούς κατά την τελευταία παγκόσμια περιοδεία της.

Η αναγεννητική ιατρική είναι η διαδικασία αντικατάστασης ή «αναγέννησης» βλαστικών κυττάρων. Τα βλαστικά κύτταρα είναι τα προγονικά κύτταρα, από τα οποία προέρχονται όλα τα διαφορετικά είδη των κυττάρων του αίματος και άλλων ιστών και οργάνων του σώματος, όπως τα οστά, οι μύες, η καρδιά, το συκώτι, τα νεφρά, τα νεύρα, τα μάτια, το δέρμα κ.λπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι κάποιοι από τους θαυμαστές της σχολίασαν αρνητικά την εμφάνισή της από το κονσέρτο που έδωσε στη Νέα Υόρκη την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2019, καθώς έδειχνε τα οπίσθιά της υπέρμετρα διογκωμένα.

 
 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Finally going to get my regenerative treatment for my missing cartilage!! I would be jumping up and down if i could after 8 months of being in pain. ! Wish me Luck!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna) στις

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης