Το plus size model Κατερίνα Πεφτίτση που γνωρίσαμε από το GNTM, ήταν καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη και της άνοιξε την καρδιά της.

Μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια ανέφερε: «Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι θα πάω στο show. To όνειρό μου είναι να γίνω ηθοποιός. Έκανα μικρή θέατρο στους φίλους μου. Ήμουν ο κλόουν της παρέας. Από μικρή ήμουν αντιδραστική. Έκανα το πρώτο μου τατουάζ στα 15. Έβαφα τα μαλλιά μου… Ήθελα να τραβήξω την προσοχή των γονιών μου. Οι γονείς μου είχαν χωρίσει όταν ήμουν στην τετάρτη δημοτικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήρθα στα 18 στην Αθήνα για να κυνηγήσω το όνειρό μου. Είχαμε προστριβές με τη μητέρα μου, γιατί φοβόταν. Δεν ήξερα κανένα. Πέρασα από διάφορα πράγματα που δεν τα γνωρίζουν ούτε οι γονείς μου. Για ένα διάστημα δεν είχα χρήματα για να πληρώσω το νοίκι και για λίγο καιρό έμεινα στο δρόμο. Κοιμόμουν στα παγκάκια. Τελικά δεν πέρασα στο Εθνικό. Η αποτυχία αυτή με πλήγωσε. Μπήκα σε μια άλλη σχολή, σπούδασα και η πρώτη μου παράσταση και κάλεσα τους γονείς μου. Άκουγα τον πατέρα μου που είπε ότι ήμουν εξαιρετική στη γυναίκα του και ένιωσα ότι τα κατάφερα. Ο πατέρας μου είναι αυστηρός γιατί είναι τελειομανής.»

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης