Είναι κάποια μεσημέρια στο «νησί των ανέμων» που, ενώ όλα κυλούν σε φυσιολογικούς ρυθμούς, γίνεται κάτι και αλλάζουν όλα σε μια στιγμή, όπως ακριβώς συνέβη στο Principote για δύο συνεχείς ημέρες, από τον ίδιο άνθρωπο που τα έδωσε όλα.

Για την ακρίβεια, πλήρωσε 100.000 ευρώ -από πενήντα την κάθε ημέρα- ανοίγοντας μόνο λευκές σαμπάνιες Dom Peringon κατά συρροή, προκειμένου να κεράσει φίλους και όχι μόνο, στέλνοντας τον λογαριασμό σε δυσθεώρητα μεν, αλλά απολύτως φυσιολογικά για τη Μύκονο του Ιουλίου, ύψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο λόγος για έναν Γερμανό πολυεκατομμυριούχο, μεγιστάνα του real estate που κατοικεί μόνιμα στο Ντουμπάι, ο οποίος βρέθηκε στο νησί για να περάσει μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών μαζί με φίλη του.

Εκείνο το μεσημέρι της περασμένης εβδομάδας ο συγκεκριμένος άνθρωπος, μετά το φαγητό κι όταν άρχισαν να ανεβαίνουν οι διαθέσεις, ξεκίνησε να ανοίγει μόνο λευκές Dom Perignon με ρυθμό πολυβόλου, αρχίζοντας να κερνάει και άλλους θαμώνες του Principote.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από δυο και πλέον ώρες οι άδειες φιάλες άρχισαν να συσσωρεύονται και ο τελικός λογαριασμός ανήλθε στις πενήντα χιλιάδες ευρώ, τα οποία πλήρωσε χαλαρά, ενώ ζήτησε να του κρατήσουν το ίδιο τραπέζι και την επόμενη ημέρα.

Όπερ και εγένετο φυσικά, αφού, όπως αποδείχθηκε, είχε την ίδια διάθεση για να διασκεδάσει και να στήσει άλλο ένα πάρτι με σαμπάνιες, επιλέγοντας και πάλι μόνο Dom.

Το σκηνικό επαναλήφθηκε, το κοντέρ του λογαριασμού σταμάτησε πάλι στις πενήντα χιλιάδες και ο Γερμανός επιχειρηματίας έφυγε χαρούμενος, χωρίς να ασχοληθεί καν με τις εκατό συνολικά χιλιάδες που ξόδεψε για τον συγκεκριμένο αφρώδη οίνο.

Οι φωτογραφίες των δύο ημερών είναι ενδεικτικές για το τι μπορεί να συμβεί στη Μύκονο ένα απλό μεσημέρι του Ιούλη από έναν big spender που απλώς ήρθε στο κέφι και αποφάσισε να στήσει το δικό του ξεχωριστό πάρτι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης