Το «Love Island» με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου έρχεται στον ΣΚΑΪ και κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου στις 23.00.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται ήδη στην Τενερίφη.  Η εντυπωσιακή βίλα των 1200 τ.μ. διαθέτει δύο ορόφους και δύο μεγάλους κήπους με θέα στον Ατλαντικό ωκεανό, που σου κόβει την ανάσα! Τα δωμάτια και ο περιβάλλοντας χώρος έχουν διαμορφωθεί για να υποδεχτούν τους Islanders σε ένα μαγικό ταξίδι με προορισμό τον έρωτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αυτό το ονειρικό τοπίο θα περάσουν τις επόμενες μέρες τους οι 10 Islanders του πιο fun και απρόβλεπτου reality γνωριμιών. Οι Islanders βρίσκονται ήδη στο μεγαλύτερο νησί των Κανάριων και ταξίδεψαν μέχρι εκεί κάτω από άκρα μυστικότητα και χωρίς να συναντήσει ο ένας τον άλλο.

Ο επίγειος παράδεισος τους περιμένει να γνωριστούν, να διασκεδάσουν και φυσικά να ερωτευτούν!

Σε αυτό το απρόβλεπτο reality γνωριμιών ο έρωτας έχει τον πρώτο λόγο όμως το τηλεοπτικό κοινό είναι εκείνο που μπορεί να στρώσει το δρόμο του με ροδοπέταλα ή με… αγκάθια! Έχοντας στα χέρια του το επίσημο app μπορεί να πάρει σημαντικές αποφάσεις συμμετέχοντας σε ψηφοφορίες που θα θέτουν διλήμματα στους Islanders, θα τους βάζουν σε πειρασμό ή θα τους δείχνουν την έξοδο από το παιχνίδι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποιοι είναι οι 10 παίκτες του ριάλιτι – Τα βιογραφικά τους

Περισσότερα στο govastileto.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης