Ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος δίνει μάχη για να σώσει το «παλάτι» του

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019, 23:23
Ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος δίνει μάχη για να σώσει το «παλάτι» του

Μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του περνάει ένας από τους σημαντικότερους μουσικούς του νησιώτικου τραγουδιού, ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο γνωστός τραγουδιστής κινδυνεύει να χάσει το 2.000 τ.μ. «παλάτι» του το οποίο δημιούργησε το 2009 στα Κάτω Πατήσια, επί της οδού Καυταντζόγλου.

Πρόκειται για τον πολυχώρο Γαλάζιο, ένα πενταώροφο κτήριο, με υπόγειο πάρκινγκ τριών επιπέδων, που πρόκειται να βγει στο σφυρί σε περίπου τρεις μήνες.

Το κτήριο ανήκει κατά πλήρη κυριότητα στην ομόρρυθμη εταιρία με την επωνυμία Ε. ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ – Ι. ΧΑΜΗΛΟΘΩΡΗ Ο.Ε. και στις 22 Ιανουαρίου 2020, έχει προγραμματιστεί πλειστηριασμός από τράπεζα, με τιμή εκκίνησης τα 1.462.000 ευρώ. Το ακίνητο έχει ανεγερθεί σε οικόπεδο 914 τ.μ και οι όροφοί του καταλαμβάνουν συνολικά 1.997 τ.μ.

Στον συγκεκριμένο χώρο ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος είχε δημιουργήσει τρεις μουσικές σκηνές, με σκοπό να αξιοποιούνται για χορούς και συνεστιάσεις. Ιδιαίτερα εντυπωσιακό θεωρούνταν το roof garden του κτιρίου, απ’ όπου οι θαμώνες είχαν θέα στο «πιάτο» όλη την Αθήνα. Σε ό,τι αφορά τα βάρη του ακινήτου, αυτά καταγράφονται στην Ιστοσελίδα Δημοσιεύσεων Πλειστηριασμών και αγγίζουν τα 2.000.000 ευρώ.

Ο ίδιος, μιλώντας στην εφημερίδα Espresso για το συγκεκριμένο θέμα δήλωσε: «Δίνω μάχη για να σώσω το Γαλάζιο. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω τους κόπους μιας ζωής να πάνε χαμένοι. Είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά. Θα επηρεαστώ πολύ ψυχολογικά εάν χάσω τον πολυχώρο που έφτιαξα με τόσο κόπο και αγάπη».

Πηγή: govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019, 23:23