H Βίκυ Χατζηβασιλείου δημιούργησε το δικό της κανάλι στο «Youtube», μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Alpha.

Η παρουσιάστρια στο πρώτο της βίντεο μεταξύ άλλων μίλησε αναλυτικά για την απόφαση του καναλιού να σταματήσει την εκπομπή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα στον Alpha με τη νέα διοίκηση δεν μου δόθηκε καν η ευκαιρία να σας αποχαιρετήσω, δεν μου δόθηκε αυτό το δικαίωμα. Και θεωρώ ότι ήταν δικαίωμά μου και υποχρέωσή τους, αλλά δεν έγινε ποτέ κάτι τέτοιο. Επειδή λοιπόν διεκόπη βιαίως η επικοινωνία αυτή που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια τα 14 που ήμουν στο τιμόνι του Πάμε Πακέτο. Γι’ αυτό θέλησα να δημιουργήσω καινούργια κανάλια επικοινωνίας, αυτή τη δίοδο επικοινωνίας, τον τρόπο, μέσα από το Υoutube. Εκεί, γύρω στα μέσα Αυγούστου, ούτε καν έγκαιρα για να έχω τη δυνατότητα να κάνω τις επαφές μου με άλλα κανάλια μου ανακοινώθηκε ότι η εκπομπή σταματάει. Μου ανακοινώθηκε τηλεφωνικά, δεν εκλήθην καν σε ένα γραφείο για να τα κουβεντιάσουμε. Μου το ανακοίνωσε ένας άνθρωπος που δεν τον είχα δει ποτέ στη ζωή μου, δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος, ξέρω απλά τη θέση που είχε εκεί, έτσι ονομαστικά, χωρίς να έχουμε κάνει ποτέ επαφή διά ζώσης. Έτσι θεώρησαν ότι έπρεπε να με ευχαριστήσουν για τα χρόνια της συνεργασίας μου εκεί που ήταν πάνω από 17 και μόνο επιτυχίες είχε αυτή η συνεργασία.

Εγώ προσωπικά δεν θα τη σταματούσα την εκπομπή αυτή ποτέ, αν ήταν στο δικό μου χέρι γιατί ήταν κάτι πολύ δυνατό. Οπότε, αν έπρεπε να κλείσει ο κύκλος, έκλεισε με αυτόν τον τρόπο. Δεν έχω πικρία, δεν έχω παράπονο, απλά ήθελα να είχα την ευκαιρία και το χρόνο να σας πω ένα αντίο μέσα από το Πάμε Πακέτο. Δεν το είχα αυτό. Η αλήθεια είναι ότι αν παραμέναμε στο κανάλι με την ομάδα μου ίσως να υπήρχαν προσκόμματα στη λειτουργία της εκπομπής γιατί απ’ ότι βλέπω κόβουν τα μπάτζετ εκεί συνεχώς, το κανάλι δεν είναι πρώτο όπως ήταν, είναι τέταρτο αυτή τη στιγμή και πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ γι’ αυτό. Όταν δεν υπάρχει ροή σε οικονομικό επίπεδο αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορεί να υπάρχουν και παραγωγές επιπέδου που θα δημιουργήσουν και μια μεγάλη τηλεθέαση. Ίσως αν παρέμενε η εκπομπή εκεί, να μην ήταν στο επίπεδο που την είχα εγώ όλα αυτά τα χρόνια. Για κάποιο λόγο λοιπόν έπρεπε να κλείσει αυτός ο κύκλος του Πακέτου. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του Alpha που σταματώντας αυτή την εκπομπή μου δίνουν το δικαίωμα, την ευκαιρία να διεκδικήσω μια εξέλιξη», είπε μεταξύ άλλων η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης