Την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική εμφάνιση, μετά την επισημοποίηση της σχέσης τους, έκαναν ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου στην πρεμιέρα της νέας τηλεοπτικής εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου «Αξίζει να το ζεις», το απόγευμα της Δευτέρας 20 Σεπτεμβρίου.

Μόλις λίγες ημέρες πριν από τη δική τους πρεμιέρα, το λαμπερό ζευγάρι μίλησε για την κοινή του ζωή, τα επαγγελματικά του σχέδια, μοιράστηκε αναμνήσεις και όνειρα.

Φυσικά, ο Νίκος και η Κέλλυ δεν παρέλειψαν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα, να τραγουδήσουν.

Έτσι λοιπόν, στο πλατό της εκπομπής ερμήνευσαν τα νέα τους τραγούδια, το «Ποια είσαι εσύ» του Νίκου Κουρκούλη και το «Τελευταία φορά» της Κέλλυς Κελεκίδου, από τα προσεχή albums τους που θα κυκλοφορήσουν από τη Heaven, αλλά και ένα υπέροχο νέο τραγούδι-ντουέτο, το «Δε συγκρίνεσαι».

Διαβάστε επίσης: Η πρεμιέρα της Τατιάνας
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2010

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης