Η εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ είναι μία 100% ελληνική εταιρεία η οποία παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την επίπλωση του επαγγελματικού γραφείου αλλά και της κουζίνας του σπιτιού. Όραμά της για πάνω από 50 χρόνια αποτελεί η άριστη ποιότητα των προϊόντων που κατασκευάζει όπως επίσης και η κάλυψη των αναγκών κάθε πελάτη της στο μέγιστο.

«Είμαστε περήφανοι για το γεγονός ότι διατηρούμε την παραγωγή επίπλων στην Ελλάδα παρά τις αντίξοες συνθήκες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αξίες μας

Καινοτομία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχεδιάζουμε καινοτόμα έπιπλα σύγχρονου design χωρίς να υποβαθμίζεται η ποιότητα και η ανθεκτικότητά τους στον χρόνο• αξίες αδιαπραγμάτευτες για εμάς.

Λειτουργικότητα

Κατασκευάζουμε λειτουργικά έπιπλα που διακρίνονται την υψηλή αισθητική τους και καλύπτουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάθε ανάγκη για κάθε χώρο.

Αξιοπιστία

Δίνουμε έμφαση σε πιστοποιημένες πρώτες ύλες ακολουθώντας πιστά τα διεθνή standards αναγνωρισμένων οργανισμών στον χώρο της κατασκευής επίπλων.


Σεβασμός

Δείχνουμε τον απαιτούμενο σεβασμό στις ανάγκες και τις επιθυμίες κάθε πελάτη που δείχνει έμπρακτα την προτίμησή του στην εταιρεία μας.

Εμπιστοσύνη

Χτίζουμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, τους εργαζόμενους μας και τους συνεργάτες μας.

«Η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας είναι να φεύγει ο πελάτης μας ικανοποιημένος τόσο με την επιλογή του όσο και με την εξυπηρέτηση που του παρέχουμε».

Λύσεις επίπλωσης για το Επαγγελματικό Γραφείο.

Στην εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ παράγουμε έπιπλα καθώς και μονάδες επίπλωσης για επαγγελματικά γραφεία δίνοντας έμφαση στην εργονομία και στην ανθεκτικότητα της κατασκευής τους. Επιδιώκουμε τον μοντέρνο σχεδιασμό τους σύμφωνα με τα τελευταία trends του design επίπλων, ενώ παράλληλα φροντίζουμε για την ανώτερη ποιότητά τους σε συνδυασμό με οικονομικές και συμφέρουσες τιμές.

• Καλύπτουμε τις ανάγκες εργασιακών χώρων όπως μεγάλοι δημόσιοι οργανισμοί, ιδιωτικές εταιρείες, εταιρικά γραφεία και καταστήματα.

• Προσφέρουμε λύσεις επίπλων για προσωπικούς εργασιακούς χώρους είτε στο επαγγελματικό σας γραφείο είτε πρόκειται για home office.

Γραφεία

Στην εταιρεία μας κατασκευάζουμε διευθυντικά και επαγγελματικά γραφεία που χαρακτηρίζονται από άριστη εργονομία και μοναδικό design. Είναι σχεδιασμένα ώστε να εκπέμπουν τον απαραίτητο δυναμισμό και κύρος για κάθε επαγγελματία που σέβεται τόσο τους εργαζόμενους όσο και τους πελάτες του.

Καρέκλες Γραφείου – Καθιστικά

Προσφέρουμε μία ευρεία γκάμα καθισμάτων γραφείου όπως διευθυντικές καρέκλες, καρέκλες εργασίας και καρέκλες επισκεπτών. Όλα τα καθίσματα που διαθέτουμε είναι εξαιρετικά ανατομικά και ορθοπεδικά ενώ παράλληλα φέρουν σύγχρονους μηχανισμούς ώστε να ρυθμίζουν με ακρίβεια τη σωστή θέση του σώματος για τη μέγιστη άνεση κατά τη διάρκεια της εργασίας.

Βιβλιοθήκες – Συρταριέρες

Παράγουμε βιβλιοθήκες για κάθε επαγγελματικό χώρο οι οποίες διακρίνονται για τη λειτουργικότητά τους σε συνδυασμό με την υψηλή αισθητική της κατασκευής τους. Το σημαντικότερο ωστόσο είναι ότι προσαρμόζονται σε κάθε επιθυμητή διάσταση για να καλύπτουν τις απαιτήσεις για αρχειοθέτηση και αποθήκευση κάθε επαγγελματικού γραφείου.

Και άλλα έπιπλα γραφείου

 Ακόμη, παρέχουμε λύσεις για τον χώρο της υποδοχής κάθε εργασιακού χώρου καθώς και για την αίθουσα στην οποία διοργανώνετε τα meeting με τους συνεργάτες σας ή τις συναντήσεις με τους πελάτες σας. Για κάθε έπιπλο, μπορείτε να επιλέξετε το υλικό κατασκευής καθώς και το χρώμα της αρεσκείας σας ανάμεσα από πιστοποιημένα υλικά ανώτερης ποιότητας και ένα διευρυμένο χρωματολόγιο αντίστοιχα.

Λύσεις επίπλωσης για την Κουζίνα του σπιτιού.

Παράλληλα, η εταιρεία μας δραστηριοποιείται με επιτυχία όλα τα χρόνια της λειτουργίας της και στην παραγωγή επίπλων κουζίνας. Κατασκευάζουμε καλαίσθητες συνθέσεις, μοντέρνες ή και κλασικές, χρησιμοποιώντας πιστοποιημένα κατασκευαστικά υλικά υψηλής αντοχής που εξασφαλίζουν την επιθυμητή διάρκεια στον χρόνο. Στόχος μας είναι να αναβαθμίζουμε διαρκώς τον πιο ζωτικό χώρο κάθε σπιτιού, την κουζίνα, χαρίζοντας μία ζεστή και χαλαρή ατμόσφαιρα στον χώρο σας!

Μοντέρνες κουζίνες

Συμβαδίζουμε απόλυτα με τις τελευταίες τάσεις του interior design και προσφέρουμε μοντέρνες λύσεις για την κουζίνα σας που αναβαθμίζουν τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά τον χώρο της κουζίνας σας.

Δίνουμε βαρύτητα τόσο στη minimal προσέγγιση όσο και στη εργονομική σχεδίαση ώστε να δημιουργούμε ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα για την κουζίνα του σπιτιού σας.

Κλασσικές κουζίνες

Για τους λάτρεις των διαχρονικών συνθέσεων, στην εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ διαθέτουμε μία ευρεία γκάμα σχεδιαστικών επιλογών οι οποίες συνδυάζουν αρμονικά τον ρομαντισμό και την κομψότητα που αποπνέουν τα κλασικά στοιχεία με μία σύγχρονη αισθητική ματιά που επιτάσσει η εποχή μας.

Λύσεις για το Μπάνιο του σπιτιού.

Επιπλέον στην εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ μπορείτε να προμηθευτείτε έπιπλα για το μπάνιο του σπιτιού σας σύμφωνα με το προσωπικό σας αισθητικό κριτήριο αλλά και τις λειτουργικές ανάγκες του χώρου σας. Είναι κατασκευασμένα από κορυφαία υλικά που επιδεικνύουν αξιοσημείωτη αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες και στην υγρασία, συνθήκες που χαρακτηρίζουν τους συγκεκριμένους χώρους.

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα από μία μεγάλη ποικιλία μοντέρνων και κλασικών σχεδίων τη σύνθεση που ταιριάζει ιδανικά στο μπάνιο σας και θα το αναδείξει στο πλέον χαλαρωτικό και αναζωογονητικό σημείο του σπιτιού σας!

Επενδύουμε σε τεχνολογίες αιχμής.

 Προτεραιότητά μας είναι να αναβαθμίζουμε συνεχώς την ποιότητα των επίπλων που παράγουμε και να χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα κατασκευαστικά υλικά υψηλών προδιαγραφών και ιδιαίτερης αντοχής. Βασικός μας στόχος είναι να συμβαδίζουμε με τις σύγχρονες τεχνολογίες στον χώρο της επιπλοποιίας ώστε να παρέχουμε έπιπλα ανθεκτικά, λειτουργικά, με διάρκεια στον χρόνο.

Δεσμευόμαστε για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Στην εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ακολουθούμε το μοντέλο κάθετης παραγωγής και γι’ αυτό ελέγχουμε διεξοδικά την ποιότητα του τελικού προϊόντος σε κάθε στάδιο, από τον αρχικό σχεδιασμό μέχρι την τελική τοποθέτηση στον χώρο σας. Ακόμη, παρέχουμε και το after sales support ώστε να εξασφαλίζουμε διαρκώς την εγγυημένη ποιότητα των προϊόντων μας.

Είμαστε δίπλα σας.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας και οι άρτια καταρτισμένοι διακοσμητές μας είναι στη διάθεσή σας για να σας συμβουλεύσουν και να σας καθοδηγήσουν σχετικά με τις ανάγκες του χώρου σας σας και το διακοσμητικό αποτέλεσμα που έχετε ονειρευτεί!

«Σκοπός μας να μετατρέψουμε την επίσκεψη σας στην έκθεσή μας σε μια πηγή έμπνευσης για μια τελική επιλογή που θα ικανοποιεί κάθε απαίτησή σας».

Οι εγκαταστάσεις μας.

Έκθεση και μονάδα παραγωγής.

Η μονάδα παραγωγής των επίπλων μας είναι νεόκτιστη με νέα μηχανήματα και εξοπλισμό που στεγάζεται σε 3,000μ2 στο Επιχειρηματικό Πάρκο Ε39 στα Σπάτα, επίσης ο εκθεσιακός μας χώρος έκτασης 2.500 μ 2 λειτουργεί σε ιδιόκτητες ανακαινισμένες εγκαταστάσεις της εταιρείας μας στην περιοχή Γιαλού στα Σπάτα (Αγίου Δημητρίου 10, Χριστούπολη).

Το ωράριο λειτουργίας του εκθεσιακού μας χώρου:

• Δευτέρα & Τετάρτη: 09:00 – 17:00
• Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή: 09:00 – 20:00
• Σάββατο: 09:00 – 15:00

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Είμαστε στη διάθεσή σας να σας παρέχουμε κάθε δυνατή πληροφόρηση για ό,τι σας ενδιαφέρει:

• Τηλέφωνα επικοινωνίας
210-6634555
2106032088
2106635660

• Ιστοσελίδες

Έπιπλα γραφείου theodoridi.com
Έπιπλα κουζίνας theodoridi.gr

• Διεύθυνση Έκθεσης

Αγίου Δημητρίου 10
Χριστούπολη, Σπάτα
Τ.Κ. 19004

• Διεύθυνση Εργοστασίου

Επιχ. Πάρκο Ε39 – Θέση Πέτρα Γυαλού
Χριστούπολη, Σπάτα Τ.Κ. 19004

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης