Θα το έχετε ήδη παρατηρήσει κι εσείς, ακόμη κι αν δεν κοιτάτε ιδιαίτερα το ημερολόγιο. Οι μέρες έχουν μεγαλώσει ακολουθώντας τον υπέροχο κύκλο των εποχών του πλανήτη. Το πρωί που ξυπνάτε έχει ήδη ξημερώσει και καθώς ανοίγετε πόρτες και παράθυρα ακούτε τα πουλιά να κελαηδάνε, στον δρόμο για τη δουλειά μυρίζετε το ελαφρύ άρωμα από τις νεραντζιές, όταν φεύγετε από το γραφείο δεν είναι πια σκοτεινά και δεν κάνει κρύο, έχετε μέρες να φορέσετε το χειμωνιάτικο παλτό σας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξαφνικά συνειδητοποιείτε ότι η άνοιξη είναι ήδη εδώ!  Και μας καλεί να απολαύσουμε τις ζεστές και φωτεινές μέρες.

Ώρα, λοιπόν να ασχοληθούμε με τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού –γιατί κι αυτοί σπίτι είναι- είτε έχουμε έναν μεγάλο κήπο (πόσο τυχεροί είμαστε!) είτε μια άνετη βεράντα είτε ένα μικρό μπαλκόνι κάπου στο κέντρο της πόλης. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπέροχες Green Days στη JYSK 

Τα καταστήματα JYSK υποδέχονται την άνοιξη με καταπληκτικές προσφορές και μας δίνει τη δυνατότητα να ανανεώσουμε το σπίτι μας με τις πιο πρωτότυπες ιδέες και σε τιμές ασυναγώνιστες. Όποιο κι αν είναι το budget μας, στη JYSK μάς προσφέρουν εξαιρετικά προϊόντα σε τιμές που δεν χρειάζονται δεύτερη σκέψη, αφού οι εκπτώσεις ξεκινούν από 20% και φτάνουν το 60% σε περισσότερα από 1.500 προϊόντα για το σπίτι και τη βεράντα. 

Στη JYSK μάς δίνουν ιδέες και λύσεις για το πώς θα διαμορφώσουμε τον χώρο μας, σύμφωνα πάντα με το γούστο και τις επιθυμίες μας. Στη JYSK οι επιλογές είναι αμέτρητες. Όποιο κι αν είναι το budget που έχουμε στη διάθεσή μας, μπορούμε να φτιάξουμε την πιο όμορφη βεράντα και το πιο καλόγουστο μπαλκόνι. Αρκεί μια απόφαση, λίγη καλή διάθεση και μια επίσκεψη στα  καταστήματα JYSK. 

Φτιάχνουμε τον πιο όμορφο κήπο στη JYSK 

Αν ο στόχος μας είναι η πλήρης ανανέωση του χώρου, τώρα είναι η πιο καλή στιγμή να αλλάξουμε τα έπιπλα του κήπου ή της βεράντας. Στα Green Days βρίσκουμε τα πιο κομψά και αναπαυτικά έπιπλα, από καναπέδες και πολυθρόνες μέχρι κούνιες, αιώρες και –γιατί όχι– ξαπλώστρες. Μήπως να πάρουμε ένα καινούργιο τραπέζι; Ρίχνουμε μια ματιά στο οδηγό και διαλέγουμε το πιο κατάλληλο τραπέζι για τον χώρο μας. Ποιος δεν αναπολεί στιγμές χαλάρωσης στην αιώρα; Γιατί να περιμένουμε τις διακοπές, όταν μπορούμε να έχουμε την δική μας αιώρα στον χώρο μας; Μήπως φέτος να αγοράσουμε εκείνο το κιόσκι που σκεφτόμασταν; Θα γίνει υπέροχο «σπιτάκι» για τα παιδιά και μπορούμε να το διαμορφώσουμε όπως θέλουμε. 

Φτιάχνουμε το πιο καλόγουστο μπαλκόνι στη JYSK 

Τι χρειάζεται ένα μικρό μπαλκόνι για να ανανεωθεί; Ένα μικρό τραπέζι, δυο τρεις καρέκλες, ίσως ένα μικρό μπαούλο -πολύ χρήσιμος αποθηκευτικός χώρος- και σίγουρα καινούργιες γλάστρες, πρασινάδες και μοσχομυριστά λουλούδια. Στα καταστήματα JYSK θα βρούμε τις καλύτερες ιδέες για να φτιάξουμε το πιο καλόγουστο μπαλκόνι –το δικό μας! Δεν ξεχνάμε ότι κάθε μικρός χώρος φαίνεται μεγαλύτερος και γίνεται πιο ατμοσφαιρικός με τον κατάλληλο φωτισμό. Ο φωτισμός των εξωτερικών χώρων έχει κι αυτός τα μυστικά του –τα μαθαίνουμε όλα στη JYSK. 

Φέτος την άνοιξη, λοιπόν, πάμε στη JYSK, ανανεώνουμε τον χώρο μας και ζούμε υπέροχες στιγμές στην βεράντα ή το μπαλκόνι με τους δικούς μας ανθρώπους και τους φίλους μας. 

Υπέροχη άνοιξη και απίθανες φωτεινές μέρες  και αξέχαστες χαρούμενες βραδιές στη βεράντα μόνο στη JYSK!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης