Τον αθέμιτο ανταγωνισμό, μεταξύ άλλων, έχουν να αντιμετωπίσουν οι κρεοπώλες μια ανάσα πριν από το Πάσχα.

Σύμφωνα με καταγγελίες που έφτασαν στα γραφεία της zougla.gr από επιχειρηματίες κυρίως της επαρχίας, βοσκοί σφάζουν αιγοπρόβατα τα οποία εκτρέφουν οι ίδιοι, και πωλούν τα σφάγια από 8 έως 11 ευρώ το κιλό. Οι παραγγελίες από τους καταναλωτές γίνονται τουλάχιστον 1 μήνα πριν.

Με τον τρόπο αυτό αναπτύσσεται το παραεμπόριο, αφού δεν κόβονται αποδείξεις ή τιμολόγια, ενώ ελλοχεύει και ο κίνδυνος για την υγεία του καταναλωτή, καθώς τα σφάγια δεν φέρουν υπογεγραμμένα παραστατικά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης