Οι μετρήσεις της ΕΣΕΕ στις ιχθυαγορές Αθηνών και Πειραιώς ξεκάθαρα δείχνουν μια μεταβολή των τιμών στα θαλασσινά, με μειώσεις τόσο στα φρέσκα όσο και στα κατεψυγμένα που φθάνουν και ξεπερνούν το 10%.
Στα υπόλοιπα τρόφιμα που συνθέτουν το σαρακοστιανό τραπέζι υπάρχουν μειώσεις τιμών αλλά και οριακές αυξήσεις, με αποτέλεσμα ο μέσος όρος του συνολικού κόστους να εκτιμάται χαμηλότερος από πέρυσι κατά περίπου 4%.
Δείτε τον πίνακα με τις εκτιμήσεις της ΕΣΕΕ:


