Ξεκίνησε την Κυριακή το Dancing with the Stars III, με τη Ζέτα Μακρυπούλια να καλωσορίζει για τρίτη φορά τους τηλεθεατές, φορώντας ένα άκρως αποκαλυπτικό φόρεμα, ενώ μπήκε στο στούντιο συνοδευόμενη από τον Φωκά Ευαγγελινό.

Σημειωτέον ότι η 34χρονη παρουσιάστρια φόρεσε μίνι φόρεμα Celia Kritharioti Haute Couture, ψηλοτάκουνες γόβες Giuseppe Zanotti και κοσμήματα Danelian. Το styling επιμελήθηκε ο Γιώργος Σεγρεδάκης, τα μαλλιά ο Βασίλης Μπουλούμπασης και το make-up ο Γιάννης Μαρκετάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η αλήθεια είναι ότι αργήσαμε λίγο, αλλά ήρθαμε για να μείνουμε μαζί σας 14 εβδομάδες», είπε η παρουσιάστρια και πρόσθεσε: «Είμαστε εδώ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά».

Παρουσιάζοντας στη συνέχεια, τα μέλη της κριτικής επιτροπής, διευκρίνισε ότι φέτος για πρώτη φορά είναι πέντε και όχι τέσσερα. Καλωσόρισε τους κ.κ. Φωκά Ευαγγελινό, Γκαλένα Βελίκοβα, Γιάννη Λάτσιο και Αλέξη Κωστάλα, ενώ επεφύλαξε ιδιαίτερη υποδοχή στην Κατια Δανδουλάκη. Μάλιστα, οι δύο παρουσίες αντάλλασσαν φιλοφρονήσεις για αρκετά λεπτά, ενώ δεν έλειψαν και τα πειράγματα της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Γιάννη Λάτσιο.

Αργότερα, παρουσιάστηκαν οι 14 συμμετέχοντες: Γιώργος Τσαλίκης, Βάσια Τριφύλλη, Κέλλυ Κελεκίδου, Ηλίας Βρεττός, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Βάνα Μπάρμπα, Λάουρα Νάργιες ,Νίκος Αναδιώτης, Μαριάντα Πιερίδη, Νικολέτα Ράλλη, Σπύρος Σούλης, Γιάννης Αϊβάζης, Έλενα Παπαβασιλείου και Κώστας Κρομμύδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Green Room ο νικητής του Dancing with the Stars ΙΙ, Αργύρης Αγγέλου, εμψυχώνει τους συμμετέχοντες, ενώ ο ίδιος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την προκάτοχό του στο πόστο, Μαίρη Συνατσάκη για την εμψύχωση που του έδωσε.

Πάντως, λίγα λεπτά πριν την έναρξη, αλλά και κατά τη διάρκεια, οι διαγωνιζόμενοι ανεβάζουν φωτογραφίες στον προσωπικό τους λογαριασμό στο instagram από την εμφάνισή τους.

Η Βάνα Μπάρμπα ήρθε για να μείνει…

Η χαμογελαστή Μαριάντα Πιερίδη

Aυτό το φιλάκι από την Έλενα Παπαβασιλείου το θέλουν… πολλοί.

Eίτε στέλνει φιλιά, είτε ποζάρει ολόσωμη, αρέσει η Έλενα Παπαβασιλείου

Ο Σπύρος Σούλης συγκέντρωσε 36 βαθμούς συνολικά.

Aυτή την ώρα, οι διαγωνιζόμενοι χορεύουν…

Βάσια Τριφύλλη: Η χιουμοριστικη ανατροπή

Η ανατροπή του Dancing with the Stars ΙΙΙ θεωρείται η ηθοποιός Βάσια Τριφύλλη, η οποία με το χιουμοριστικό της τσα- τσα απέσπασε από τα πιο θετικά σχόλια των μελών της κριτικής επιτροπής.

Τελικά, συγκέντρωσε συνολικά 32βαθμούς.

Δείτε τη να χορεύει!


Βάνα Μπάρμπα: Χυμώδης και στο… τσα- τσα!

Μία από τις εκρηκτικότερες παρουσίες της βραδιάς του πρώτου επεισοδίου του Dancing with the Stars III, ήταν όπως αναμενόταν, η πάντα χυμώδης και σέξι Βάνα Μπάρμπα η οποία χόρεψε τσα- τσα.

Ο παρτενέρ της και νικητής του πρώτου Dancing, Θοδωρής Παναγάκος στο εισαγωγικό βίντεο είπε το αφοπλιστικό: «Η Βάνα έχει σημαδέψει τα εφηβικά μου χρόνια».

«Βάνα μου το περίμενα τόσο καιρό αυτό…», είπε ο Γιάννης Λάτσιος μετά την εμφάνισης της εκρηκτικής Βάνας, ενώ ο Φωκάς Ευαγγελινός τόνισε με νόημα: «Όλο το τηλεοπτικό περίμενε να σε δει να χορεύεις!».

Σημειώνεται ότι στο πλατό του σόου χορού ήταν και η κόρη της, Φαίδρα, για να εμψυχώσει τη σέξι μάμα.

Οι υπόλοιποι, συμμετέχοντες, δε, δεν σταματούσαν να την πειράζουν, με τον Γιώργο Τσαλίκη να της φωνάζει… ότι «δεν γίνονται πράγματα!».

Συνολικά, συγκέντρωσε 31 βαθμούς, με τον Φωκά Ευαγγελινό να της χαρίζει ο 7 του, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της Κριτικής Επιτροπής την βαθμολόγησαν από 6 βαθμούς ο καθένας.


Ξετρέλαναν οι γοφοί της Έλενας!

Κούνησε τους γοφούς της στον ρυθμό του τσα τσα και ξετρέλανε τον ανδρικό πληθυσμό! Μα φυσικά μιλάμε για την Έλενα Παπαβασιλείου, η οποία κατά τη διάρκεια της χορογραφίας ξετρέλανε το κοινό με την sexy κίνησή της.

Πρέπει να ομολογήσουμε ότι την βοηθούσε βέβαια και μικροσκοπικό διάφανο φορεματάκι – κορμάκι της!
Η κριτική επιτροπή πάντως της έδωσε τρία 6αρια και δυο 7αρια.

Οι κοιλιακοί της Μαριάντας!

Ξεσήκωσε τα πλήθη η Μαριάντα Πιερίδη με το χορευτικό της στο DWTS III. Η τραγουδίστρια κατάφερε να αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό με τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς της αλλά και το καλίγραμμο κορμί της, που φρόντιζε να το κουνά στους ρυθμούς του τσα τσα.

Η ίδια τόνισε ότι το να χορεύει για τις ανάγκες των προγραμμάτων της ή των video clips της δεν έχει καμία σχέση με τις απαιτήσεις του show. Η κριτική επιτροπή πάντως της έδωσε τέσσερα 6αρια και ένα 5αρι.

Επιμέλεια: Φιλίππα Κριτσογιαννάκη- Mίτση Σκέντζου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης