Το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου, στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στην ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ, στην προσπάθειά τους να διασωθεί η εταιρεία και να μην χάσουν τη δουλειά τους οι 800 εργαζόμενοι σε όλη την Ελλάδα. Όπως δηλώνει ο πρόεδρος του ΕΚΡ Γιώργος Λιολάκης, θα είμαστε πάντα δίπλα τους σε όποιας μορφής αγώνα επιλέξουν και δεν θα δεχτούμε οποιαδήποτε εξέλιξη που θα είναι σε βάρος των εργαζομένων και των οικογενειών τους.

Διοίκηση και μέλη του ΕΚΡ καλούν επίσης την Κυβέρνηση να πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα, προκειμένου να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα της εταιρείας και τα δικαιώματα των εργαζομένων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα προβλήματα της συγκεκριμένης εταιρείας, επιχειρηματικό κόσμημα όπως το χαρακτηρίζουν στο Ρέθυμνο και την Κρήτη, με διεθνή επιχειρηματική δραστηριότητα και συνεργασίες, καθώς και συνεχείς βραβεύσεις για τα προϊόντα της, έχουν αναστατώσει την τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου και όχι μόνο, δεδομένου ότι εκατοντάδες οικογένειες επιβιώνουν και το τελευταίο διάστημα επικρατεί η ανασφάλεια τόσο για το μέλλον της εταιρείας όσο και το δικό τους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης