Το 8ο διεθνές Συνέδριο Στρατηγικού Καινοτόμου Μάρκετινγκ και Τουρισμού  ICSIMAT 2019, διοργανώνεται σε συνεργασία με σημαντικά Πανεπιστήμια – εκτός των άλλων – από την περιοχή του  Αμβούργου, της Ολλανδίας, της Αμερικής, του Καναδά, της Πολωνίας και θα  πραγματοποιηθεί στo Bόρειο Αιγαίο (17-21 Ιουλίου, 2019) με φορέα  διοργάνωσης το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και υπεύθυνη καθηγήτρια την Κα Ανδρονίκη Κάβουρα, στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Στο συνέδριο θα υπάρχει special session που σχετίζεται με επιχειρήσεις  και εταιρείες διεθνώς αναγνωρίσιμες και οι δυνατότητες networking για συνέργειες και projects αποτελούν στόχο του συνεδρίου. (HORIZON, ERASMUS+, placements). 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συνέδριο έχει δημιουργήσει κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ετών,  ομιλίες από εξαίρετα παραδείγματα στο χώρο των επιχειρήσεων και των  οργανισμών, τα πρακτικά του δημοσιεύονται σε μεγάλους εκδοτικούς οίκους (Springer, Elsevier) ενώ τα περσινά πρακτικά Springer  έλαβαν περισσότερες από 73000 downloads και κατατάχθηκαν στο 25% της Springer.

Το advisory board, η επιστημονική επιτροπή και τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια συγκαταλέγονται στα κορυφαία στο είδος τους. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπο  του συνεδρίου www.icsimat.com.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης